По данни на УНИЦЕФ голям брой деца и младежи, включително

...
По данни на УНИЦЕФ голям брой деца и младежи, включително
Коментари Харесай

Любими артисти четат творби, с които младежи споделят емоции и проблеми

По данни на УНИЦЕФ огромен брой деца и младежи, в това число в България, се борят с тревога, меланхолия, горест и други негативни страсти, а пандемията от Covid-19, обществената изолираност, нарушеният образователен развой, дружно с безпокойството за фамилните приходи и здравето, накараха доста младежи да усещат боязън, яд и угриженост за бъдещето си.

Именно върху тези проблеми подчертава състезанието " Отвъд усмивките. Как си в действителност? " . Той е ориентиран към младежите от 14 до 24-годишна възраст , които благодарение на литературата имат опция да споделят най-съкровените си секрети и да подчертават върху значимостта за решение на неприятните житейски проблеми.

Тази вечер от 19 часа , Пощенска кутия за приказки и УНИЦЕФ България ще показват финала на състезанието като за събитието за селектирани 10 от най-силните творби.

Писмата ще бъдат прочетени от артистите Елена Петрова, Александър Сано, Алена Вергова, Михаела Филева, Александър Алексиев, Красимира Хаджииванова, Георги Блажев, Ники Илиев, Михаела Маринова и Рафи Бохосян.

Известните персони ще ни срещнат с вътрешния свят на надарените младежи, като оставят и част от своите сърца на сцената.

Събитието ще бъде хибридно – в SofiaLiveClub и онлайн в страниците на.

Повече по тематиката научаваме в изявлението на Луиза Лазарова с Ивайло Спасов, шеф на отдел " Комуникация за обществена смяна " в УНИЦЕФ България.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР