По данни на The Moscow Times две жени и пет

...
По данни на The Moscow Times две жени и пет
Коментари Харесай

„Новая Газета”: Руски деца написаха Не на войната и се озоваха зад решетките

По данни на The Moscow Times две дами и пет деца са били отведени от полицейските чиновници по време на мирна проява. Стотици хиляди в Европа и по света излязоха на улиците, с цел да осъдят войната, стартирана от съветския агресор, която докара до разселване и гибел на цивилни, измежду които и деца.

В Русия Кремъл подхваща все по-драконовски ограничения против личното си население, което живее в осведомително затъмнение. Руските пропагандни медии, блокирани в цивилизованите страни поради войната, популяризират погрешна информация и се пробват да убедят руснаците, че военната експанзия е оправдана. Руската войска нахлу в Украйна на 24 февруари. Лоша смешка изигра на Путин неговото лично изказване, че украинци няма. Всъщност в Украйна съветската войска се натъкна на героична опозиция от цялото население, военно и цивилно. Украинците и Европа са по-сплотени от всеки път против съветския завоевател.

В Организация на Варшавския договор Пресненское детей и их родителей оставляют на ночь. Полиция задержала их, когда они возлагали цветы у посольства Украины

Фото: фейсбук
— Новая Газета (@novaya_gazeta)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР