По Черноморието ще преобладава слънчево време. В следобедните часове ще

...
По Черноморието ще преобладава слънчево време. В следобедните часове ще
Коментари Харесай

Днес във Варна ще е предимно слънчево, очакват се краткотрайни валежи

По Черноморието ще доминира слънчево време. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, тук-там с краткотрайни превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 22-25°. Температура на морската вода е 16-20°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала,  добавя moreto.net.

Облачността над страната краткотрайно ще се раздра. Около и след обяд още веднъж в доста региони от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. През нощта против неделя, основно в централните региони ще продължи да вали. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 22° и 27°.

Атмосферното налягане едва ще се намали и ще е близо до междинното за месеца.

Над планините облачността ще е раздрана. След обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевични стихии. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра към 15°, на 2000 метра – към 9°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР