По британска телевизия през 2020 година ще започне риалити шоу,

...
По британска телевизия през 2020 година ще започне риалити шоу,
Коментари Харесай

СНИМКИ на три щастливи двойки, в които жената е два пъти по-дебела от съпруга си

По английска телевизия през 2020 година ще стартира риалити шоу, което ще покаже всекидневието на ексцентрични двойки. Защо са ексцентрични?

Защото съпругите в фамилията тежат доста повече от техните половинки. И знаете ли какво? Те са същински щастливи!

Трейлър на предаването, които бе качен в мрежата, провокира спорни мнения.

Ръсти и Кристин

Тази очарователна русокоска тежи 124 кг. Въпреки това брачният партньор й й се възхищава и даже признава, че няма да има нищо срещу, в случай че напълнее още малко.

Единственият проблем на двойката е, че желаят бебе, само че дамата не може да забременее. Лекарите споделят, че тя незабавно би трябвало да отслабне, а брачният партньор на русокоската изрично не желае това.

Адриана и Рикардо

Теглото на Адриана е повече от 180 кг. Тя обаче е придобила убеденост с помощта на гаджето си Рикардо, с който живее повече от две години.

Проблемът на двойката е, че Адриана няма другари. Момичето живее в непрекъснат режим на отменяне поради външния си тип от другите. Но Рикардо е доста благополучен!

Крис и Джой

Джой тежи повече от 200 кг, само че брачният партньор й признава, че обича всеки сантиметър от тялото на ексцентричната си брачна половинка.

Противник на тази връзка е майката на Крис. Тя има вяра, че поради тежестта си снахата няма да може да бъде опора на сина си и да се впише хармонично в метода му на живот.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР