ПО 10 СТОТИНКИ НА КОМЕНТАР Интернет трол от най-ниските чинове,

...
ПО 10 СТОТИНКИ НА КОМЕНТАР Интернет трол от най-ниските чинове,
Коментари Харесай

Трол получи откровение: Господ е кръчмар и събира вересии

Пожарна охрана 10 СТОТИНКИ НА КОМЕНТАР
Интернет трол от най-ниските чинове, нещо като кашик, през днешния ден получи халюцинации от изтощеност и морално напрежение. 
Тролът и през днешния ден, както всеки ден, писал на конвейер мнения и статуси, доказващи тезата, че неутралитет се реализира посредством истерично повторение на алогични кремълски тези и " доказателства " по какъв начин Украйна сама избива популацията си.
Но откакто тролът написа 600 пъти " Господи, прибери си вересиите! ", Господ ненадейно му се яви посредством видение-откровение. 
Във видението Господ бил кръчмар, който си събира вересиите - и то таман вересиите от нашия трол. 
Тези халюцинации в действителност били гласът на приспаната тролска съвест, която се измъкнала от мазето на подсъзнанието му след продължителна бомбардировка. 
В Откровението на трола Господ блъснал по барплота на кръчмата си и потърсил сметка от никаквеца защо цялостни интернет с ненавист, тъпота и чиста отрова. 
" Аз по тази причина ли съм ти дал живот бе, шашкънин! - гълчал Господ. - Майка ти и татко ти по тази причина ли са ти треперали? За да станеш трол и да бълваш гадории за близък си? Искам си всичките вересии, отнемам те от първите седем години! Напразно са се трудили за тебе майка ти и татко ти, на вятъра са се мъчили да ти внушат някакви морално-етични правила. Ти нямаш обикновено образование! "  
Това било огромна изненада за трола, само че какво ли не му се явява на човек от изтощеност и стрес. 
Тролът като цяло от дълго време бил приспал всевъзможни импулси на съвестта си и не считал, че има проблем по тая част. Пишел си тъпотиите, без да се замисля, че това е нещо като духовен канибализъм. 
Какво толкоз - всевъзможни нелепости се пишат из интернет, тролът най-малко взема пари. Все отново нещо би трябвало да се работи и по този начин нататък. А дали ще пишеш нелепости за Украйна или за имунизациите - каква е разликата, нали нещо капе, да не е елементарен и тоя самун! Работа като работа, единствено би трябвало да си по-нахален, лъжовен и скучен, а то кой не е нагъл, лъжовен и скучен в днешно време? В края на краищата тролът не е толкоз отговорен, тъй като не той измисля човекоядски тези, единствено ги повтаря. 
" Ама не ми се оправдавай с кухи структури бе, съвестта си не можеш да излъжеш! " - скарал му се Господ. 
Нашият трол изпил един Hell и се освестил, а Господ станал незабележим. 
Брей, какви нелепости му се привиждат на човек, би трябвало да си почивам повече! - помислил си тролът, който не си взел никаква поука и траял да секретира чиста отрова с нервен интензитет. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР