Плуването е може би най-приятният начин да поддържаме форма. Движейки

...
Плуването е може би най-приятният начин да поддържаме форма. Движейки
Коментари Харесай

Откритите басейни - време е!

Плуването е може би най-приятният метод да поддържаме форма. Движейки се под вода, ние по едно и също време извайваме тялото си и упражняваме неговите мускули. А в добавка към това получаваме и огромна доза релакс, която несъмнено отсъства в други типове спорт... Защото водата успокоява. Както поради нежния й досег, по този начин и поради приятното ромолене, което се чува, когато тя се раздвижи.

И тъй като идва лято, време за слънце и почивка, ще ви дадем няколко оферти плажове в София и покрайнините, където можете да съчетаете потребното с приятното. Да хванете безоблачен тен и в същото време да потренирате във водата.

Комплекс “Макси “

В комплекса има четири басейна с друга величина и дълбочина, които се намират в красива градина. Спокойно можете да заведете там децата си, тъй като басейните са планувани и за хора, които не могат да плуват.

Комплекс “Царско село “

Място с красива панорама към планината. Голям басейн, дървени шезлонги, цветя...Какво повече му би трябвало на човек.

Плувен комплекс “Варадеро “          

Това, което ще ви впечатли там е островчето посред басейна, където можете да отпуснете с обичано пиво в ръка.  Басейн „ Рударци “

Ако София ви е омръзнала и желаете да се разноските, отидете до село Рударци. Басейнът е на равнище, въздухът е чист и природата е прелестна.

Басейн “Корали “ -  Панчарево

Още една опция за крайградски плаж. Може да се стигне даже и с публичен превоз, а въпреки всичко не сме обградени от пушилката на столицата. Настанен до Панчаревското езеро, комплекс „ Корали ” предлага на посетителите си пещери, пързалки и други водни атракции. Така че несъмнено няма да скучаете, в случай че изберете този плаж.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР