Пловдивският окръжен съд е освободил под парична гаранция от 3000

...
Пловдивският окръжен съд е освободил под парична гаранция от 3000
Коментари Харесай

Съдът пусна под гаранция осиновителката на починалото в Пловдив дете - Темида

Пловдивският областен съд е освободил под парична гаранция от 3000 лева 41-годишната Анка Михайлова, упрекната, че по несъобразителност е умъртвила осиновената си дъщеричка. Причината е, че е изминал оптималният период за задържане от два месеца и магистратите са решили, че обвинената няма заплаха да се укрие. Разследването по случая продължава, заяви Българска национална телевизия.

В края на септември предходната година на година и 9 месеца бе признато в УМБАЛ " Свети Георги " с контузии по главата и тялото, синини и следи от ухапвания. Осиновената Севда беше в кома, а по-късно умря. Осиновителката от квартал " Столипиново " бе арестувана.

Първоначално момиченцето е признато в интензивното поделение в безсъзнание, като майката обяснила, че е паднало от леглото. При прегледа обаче са открити голям брой тежки контузии, които не са от рухване. Детето е осиновено преди една година. Открити са синини и следи от ухапвания. 

Според на Анка Михайлова контузиите на момичето са породени от рухване от леглото. Но съгласно обвиняването, майката е малтретирала осиновеното си бебе и тежките контузии са довели до неговата гибел.

Психиатричната експертиза на дамата сподели, че тя е душевен здрава и може да носи наказателна отговорност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР