Emmerdale даде на феновете първи поглед към специалния епизод на

...
Emmerdale даде на феновете първи поглед към специалния епизод на
Коментари Харесай

ITV Emmerdale първи поглед към епизода на вечерното парти като разкрити тайни и разбитите взаимоотношения

Emmerdale даде на почитателите първи взор към специфичния епизод на вечерното празненство на сапунката - до момента в който взаимоотношенията са сложени под светлината на прожекторите.

Във вторник, 7 май, сапунената стратегия на ITV ще излъчи доста специфичен епизод, който демонстрира какви са нещата зад затворени порти за Бел Дингъл и Том Кинг, Рона Госкирк и Марлон Дингъл - до момента в който виждаме мъчителната действителност на Бел и може ли да има разлъка на картите за Рона и Марлон, до момента в който те се борят по време на рухването на процеса против Гюс и Рона, която върви зад тила на брачна половинка си.

Говорейки за специфичния епизод, продуцентът на Emmerdale Лора Шоу разкри: „ Епизодът с вечерята слага остра обектив върху взаимоотношенията на събраните хора и дава на публиката неповторим взор към живота им.

„ Отдръпвайки се от нормалния формат на Emmerdale, той предлага на нашите фенове шанса да видят по какъв начин някои взаимоотношения като тези на Рона и Марлон могат доста обществено да се разплетат и да се разпаднат, до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР