Пловдивските таксиметрови шофьори излизат на протест днес, съобщи за Дарик

...
Пловдивските таксиметрови шофьори излизат на протест днес, съобщи за Дарик
Коментари Харесай

Таксиджиите в Пловдив излизат на протест, чувстват се несигурни на пътя

Пловдивските таксиметрови водачи излизат на митинг през днешния ден, заяви за Дарик ръководителят на Националната асоциация за отбрана правата на таксиметровите водачи Георги Ряпов.

Таксидижиите подхващат крайната мярка поради своята сигурност по време на работа, а мотив за митинга е убийството на таксиметров водач в село Николово, община Русе, малко преди средата на март 2017 година
 
Освен това водачите ще упорстват да бъдат обособени стоянки в града, да се усилят цените, както и да им понижат налозите. 
 
Таксиджиите се събират в ранния следобяд пред на зала " Чайка ", а по-късно шествието ще обиколи града. Жълтите коли ще преминат по булевардите „ Васил Априлов “ и „ Христо Ботев “, Сточна гара, а по-късно и по булевардите „ Цар Борис III Обединител “ и „ Шести септември “.
 
Представителите на другата браншова организация в Пловдив – Асоциацията на таксиметровите водачи, няма да се включат в демонстрацията, научи Дарик.
 
Делото за убийството на русенския таксиметров лидер също е планувано за през днешния ден. Протести са планувани и в други градове на страната. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР