Пловдивски общински съвет гласува Виктория Радева, която спечели Европейският шампионат

...
Пловдивски общински съвет гласува Виктория Радева, която спечели Европейският шампионат
Коментари Харесай

Почетен знак на Пловдив за Вики Радева

Пловдивски общински съвет гласоподава Виктория Радева, която завоюва Европейският шампионат по шахмат за дами дружно с националния тим на България, да бъде удостоена с оценката „ Почетен знак на град Пловдив “.

Предложението бе импортирано за разглеждането от ръководителя на Общински съвет Атанас Узунов и всички членове на непрекъснатата комисия „ Младежки действия и спорт “ – Ерол Садъков, Георги Титюков, Александър Ракшиев, Гошо Къчков, Димитър Арнаудов, Стефан Шилев, Йоно Чепилски, Минка Сърнешка, Симеон Петров.

Сред претекстовете Радева да бъде отличена са и цялостния й принос и заслуги в региона на спорта, съдействали за интернационалния авторитет на град Пловдив. Тя е няколкократен първенец на България при девойки и девойки. Трикратен първенец на България за дами. Има редица призови класирания и трофеи и на европейски и международни шампионати още като ученичка.

По време на разглеждане на точката общинският консултант Гошо Къчков направи предложение и за подаяние на сумата от 1000 лв.. Председателят на непрекъснатата комисия „ Младежки действия и спорт “ Ерол Садъков одобри направените промени в предлагането и пожела още доста триумфи на Радева.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР