Пловдивската полиция откри за по-малко от 24 часа и наказа

...
Пловдивската полиция откри за по-малко от 24 часа и наказа
Коментари Харесай

Полицията откри и наказа шофьора на поршето, минало с бясна скорост на червено през Чифте баня

Пловдивската полиция откри за по-малко от 24 часа и наказа лидерът, карал неразумно по бул. " Шести септември ". Преди ден TrafficNews разгласява фотоси и видеа, които демонстрират подвизите на състоятелен мъж от ромски генезис. На тях младият тиктокър всекидневно снима скъпи коли и неразумно шофиране.

Едно от тях отпреди 6 дни – тъкмо ден преди съдбовната злополука в София. На него се вижда, по какъв начин Карабей младши стои на предната седалка и записва дейностите на водача. Колата форсира по бул. „ 6 септември” до Семинарията и с гневна скорост минава на алено, като от най-дясната лента, завива наляво към Тунела.

От други видеа на двамата тиктокъри се вижда по какъв начин мерцедес се форсира по празния бул. „ Христо Ботев” към Бетонния мост. На други фрагменти се вижда по какъв начин и младият Карабей се учи да кара, до момента в който татко му е в колата, въпреки хлапето да няма повече от 14 години.

Служители на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив са открили притежателя на автомобила - " Порше Панамера ". Той не е татко на момчето, а различен негов непосредствен - 23- годишен юноша. Съставен му е акт по Закона за придвижване по пътищата за осъществените нарушавания. След като изтече срокът, очакван за обжалване, лидерът ще получи наказателно разпореждане.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР