Пловдивската Пътна полиция скоро ще има нов началник, научи TrafficNews.

...
Пловдивската Пътна полиция скоро ще има нов началник, научи TrafficNews.
Коментари Харесай

Рокади в пловдивския КАТ, идва нов началник

Пловдивската " Пътна полиция " скоро ще има нов шеф, научи TrafficNews. Настоящият шеф на бранша Венелин Маринов става шеф на " Охранителна полиция " в Групово дело " Национална полиция ". Той бе назначен в края на 2019 година, точнопреди две години, като предшественикът му Димитър Димитров бе заменен от тогавашния шеф на полицията ст. комисар Йордан Рогачев поради слаби резултати. Според източници на медията, вакантното място на Маринов ще бъде заето от Йордан Милушев. Той е дълготраен чиновник на КАТ, само че по при ръководството на ст. комисар Рогачев е изпратен в РПУ - Първомай. Сега още веднъж е в " Охранителна полиция ".

Крачка напред в кариерата прави и различен биш шеф на КАТ - Пловдив - Радослав Начев.

Гл. контрольор Начев оглавяваше Специализираните полицейски сили, а в този момент му следва да стане зам. шеф на столичния КАТ.

Радослав Начев е в системата на Министерство на вътрешните работи от 16 години. През 2011 година той оглави бранш " Пътна полиция " при ОДМВР-Пловдив. Той бе най- младият шеф на КАТ в историята на дирекцията, само че все пак по време на ръководството му секторът имаше доста положителни резултати.

Венелин Младенов е роден през 1971г в Девин. Започва работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 2000 година, когато е назначен за областен контрольор в Шесто районно управление (на МВР) Пловдив. Заемал е изпълнителски и управителни длъжности в районното ръководство. През 2017година поема управлението на отдел “Охранителна полиция” към ОДМВР Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР