Пловдивската компания ЮПИТЕР 05“ ООД, изпрати позиция относно материала на

...
Пловдивската компания ЮПИТЕР 05“ ООД, изпрати позиция относно материала на
Коментари Харесай

Пловдивска компания: Не спираме коли на облагородено пространство от нас, пазим го от тях

Пловдивската компания „ ЮПИТЕР 05 “ ООД, изпрати позиция по отношение на материала на TrafficNews, че на облагороденото пространство на кръстовището на ул. „ Преслав ” и ул. „ Гладстон ”. В позицията се изяснява, че те с техни средства се е облагородила и озеленила зоната, само че постоянно върху нея стопират коли от прилежащи обекти.
Прочетете още
Поради това те са взели конус от други техни служебни паркоместа наоколо, с цел да го пазят от евентуални извършители.

Ето и цялата позиция:

Водени от желанието ни за предугаждане на повече зелени пространства, които да балансират засиленото строителство, и да служат за отдих и отмора, подпомогнахме Община Пловдив с правенето на план от ландшафтен проектант за благоустрояване на тротоарното пространство сред ул. „ Преслав “ и ул. „ Гладстон “ и неговото осъществяване, като разноските за това се поеха напълно от „ ЮПИТЕР 05 “ ООД, което е част от групата на „ ЮПИТЕР ХОЛДИНГ “ ЕАД.  

След приемане на плана от Експертен съвет по устройство на територията и Комисията по член 2, алинея 3 от Наредба за реда за придобиване, ръководство и предписание с общинско имущество мястото се  превърна в красиво зелено кътче. В момента следва сключване на контракт за подаяние с Община Пловдив.

„ ЮПИТЕР ХОЛДИНГ “ ЕАД е притежател на разположената в съседство офис постройка и в тази връзка имаме длъжностен абонамент за паркоместа наоколо до постройката, за което плащаме такси към Община Пловдив. На мястото от фотографията в публикацията Ви не паркират наши служебни коли, а други такива, които обслужват или посещават разположените наоколо търговски обекти, в резултат на което нанасят вреди върху облагороденото пространство. Поради това краткотрайно поставихме на тротоара конуса от фотографията Ви, само че той не служи за обозначаване на паркомясто, а в противен случай – взехме го изключително от служебните ни паркоместа, с цел да предпазим облагороденото пространство и засадените според дендрологичната ведомост от плана растения.

Положихме доста старания и вложихме обилни средства за осъществяването на плана за благоустрояване и дейностите ни целят само да предпазят красивото зелено кътче от разрушение.





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР