Пловдивската журналистка Гергана Никленова беше изгонена от пловдивската ПОТВ, след

...
Пловдивската журналистка Гергана Никленова беше изгонена от пловдивската ПОТВ, след
Коментари Харесай

Изгониха журналистка след разследване срещу пловдивския кмет


Пловдивската журналистка Гергана Никленова беше изгонена от пловдивската ПОТВ, откакто спомага на Сашо Диков за следствие на парцелите на кмета Иван Тотев. Тя се "похвали " във фейсбука си:

„ За информация - Евгени Тодоров ме изгони от ПОТВ, не ме е уволнил, тъй като в никакъв случай не ми е плащал и не съм имала договор/негова си е тв-та/, само че аргументите са политически, очевидно ме е изтъргувал. Да живее Иван Тотев и Герб, и „ свободата “ на словото в ПОТВ. “

Сашо Диков сподели фамилния хотел на пловдивския кмет, който се води на името на майка му, както и имението, в което живее, написа BIG 5. Никленова оказва помощ на Стажанта, което очевидно е било задоволителен мотив, с цел да бъде отстранена. В репортажите заместникът на Иван Тотев Камен Шишманов, който е и негов съученик, се пробва да замаже ситуацията пред камерата, само че по-късно изказванията му бързо са опровергани.

Припомняме, че на 15-и юни тази година спецсъдът приключи делото против кмета на Пловдив. Състав на Специализирания углавен съд одобри, че обвиняването за осъществени нарушавания при построяването на зоопарка е голословно и нелогично. Няма обстоятелства, че Иван Тотев е направил закононарушение в съучастничество със заместника си Димитър Кацарски и кмета на пловдивския регион Западен Димитър Колев, стимулира се Темида. Миналата есен пловдивския съд също върна делото на прокуратурата поради процесуални нарушавания.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР