Пловдивската атлетка Александра Начева завърши трета в тройния скок на

...
Пловдивската атлетка Александра Начева завърши трета в тройния скок на
Коментари Харесай

Алекс Начева трета на Европейското отборно първенство в Полша

Пловдивската атлетка Александра Начева приключи трета в тройния скок на Европейското отборно състезание по лека атлетика, което е част от Европейските игри, които се организират в Полша.
Прочетете още
Състезателката на СКЛА Ботев съумя да реализира резултат от 13.67 м. в третия си опит, което беше и най-хубавия и резултат от началото на сезона. Пред Начева приключиха украинката Марина Бех-Романчук с 14.58 метра, а на второ място е Латвийката Рюта Кате Ласмане (13.86).

Силно показване от пловдивските спортисти направи и Кристина Борукова от Тракия 96. Тя завоюва серията си на 400 м. с трудности и приключи на шестото място в крайното класиране с 58.98 сек.

Мария Капушева от Тракия 96 приключи седма в овчарския скок с резултат 3.65 м., което беше и най-хубавият и резултат за сезона. 

Лиляна Георгиева от Актив 2013 приключи на 10-то място с 800 м. с резултат 2:05.98 мин. и тя също записа най-хубав резултат през сезона.

В щафетата при дамите на 4х100 м. с две пловдивчанки Мартина Писачева от Локомотив и Радина Величкова от Ботев приключи на седмото място с 45.32 сек. Останалите две девойки в щафетата бяха Кристен Радуканова и Никол Андонова. 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР