Пловдивчанка търси съдействие, след като съпругът й и домашният им

...
Пловдивчанка търси съдействие, след като съпругът й и домашният им
Коментари Харесай

Позната картинка: Питбул нахапа мъж с куче, стопанката на звяра нехае

Пловдивчанка търси подпомагане, откакто брачният партньор й и домашният им любим са били нахапани от питбул. Тя описа страховитата преживелица в обществените мрежи. 

Преди дни мъжът излязъл с домашния им любим на разходка в региона на центъра на града. В този миг домашно куче от породата питбул ги атакува и съумява да ги нахапе съществено. Кучето има рани по тялото и лапите, а мъжът тежко захапване по ръката. Предстои му оперативна интервенция.

След случая, собственичката на питбула си тръгнала от мястото необезпокоявана, без да се поинтересува от положението на нахапания човек, написа glasnews.

" Здравейте! На 16.02. малко преди 9:00 сутринта приятелят ми и кученцето ни дребна порода бяха нападнати от домакински питбул в градинката пред artnewscafe (между бул. Цар Борис III Обединител и ул. Отец Паисий).

Кучето ни е с повърхностни рани по коремчето и три от лапичките, а едното му краче е навехнато. Приятелят ми има съществено захапване на дясната ръка. Въпреки напъните на докторите и антибиотичното лекуване, инфекцията на раната не се усъвършенства през последните дни и на следващия ден некротичната тъкан ще бъде отстранена оперативно.

Питбулът е бил на мотив, само че без намордник. В момента, в който кучето е реагирало нападателно, собственичката му го е изпуснала от мотива и е гледала безучастно, до момента в който то неведнъж се е опитвало да доближи до нашето куче, а мъжът ми го е отблъсквал.

Той няколко пъти я е помолил да овладее кучето си, само че тя не е направила подобен опит, дори не го е повикала по име. Когато кучето й в последна сметка е съумяло да ухапе мъжа ми, тя е хванала каишката и е избягала, без да се поинтересува дали той има потребност от помощ (която той е имал, тъй като по-късно трябваше да го закараме мигновено в незабавното!).

От тогава мъжът ми не може да работи или да прави никаква активност с дясната си ръка. Дори не може да вземе на ръце 5-месечния ни наследник.

Жалба е подадена в полицията след приемането на съдебно-медицинската експертиза.

Жената е била на забележима възраст 35 година, със ярко кестенява коса, слаба, висока към 180 см. Питбулът е черен на цвят и е бил с железен нашийник. Собственичката е била придружавана от друга жена, която също е водела куче едра порода.

Ако можете да идентифицирате жена с горното изложение, която има или разхожда черен питбул или в случай че вие или ваш непосредствен живеете или работите в региона на случката и сте били очевидци, ще сме доста признателни, в случай че се свържете с мен.

Този случай нанесе мощна прочувствена контузия на цялото ни семейство. Медицинските и ветеринарните разноски няма даже да разясня.

За мен няма неприятни кучета, има неприятни стопани. Отказвам да допускам, че думата правдивост не съществува в България и ще създадем всичко по силите си тази безотговорна жена, която нарани моето семейство и провокира толкоз стрес за нас, да бъде открита и подведена под отговорност.

Надяваме се никой да не би трябвало да премине през това, което ние преживяхме през последните дни или даже по-лошо.

Ако не можете да помогнете с информация, ще съм признателна, в случай че споделите поста, с цел да доближи до повече хора ", търси съпричастност Дона Драгова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР