Plovdiv24.bg Министърът на здравеопазването в оставка Костадин Ангелов пристигна изненадващо в

...
Plovdiv24.bg
Министърът на здравеопазването в оставка Костадин Ангелов пристигна изненадващо в
Коментари Харесай

На извънреден брифинг министър Ангелов обяви много важни неща

 Plovdiv24.bg Министърът на опазването на здравето в оставка Костадин Ангелов дойде изненадващо в Пловдив. В 13.00 часа той даде брифинг пред постройката на РЗИ, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

На изненадващият брифинг Костадин Ангелов приказва за имунизирането в страната, разяснява също по този начин и дейностите на ресторантьорите и организирането на сватби.

" И аз ги виждам тези клипове, и в обществените мрежи ми пращат разнообразни сигнали за неспазване на ограниченията. Навсякъде, от където получим такива сигнал, ще създадем инспекция ", сподели той.

" Истината, е че хората не могат дълго да стоят затворени. Хубавото е, че реализираме положителни резултати. Проверки в заведенията се вършат непрекъснато, пишат се актове. Сигнали може да се подават в РЗИ, има си е-поща, телефон ", добави проф. Ангелов.

Той добави, че е имало техническа неточност в наредбата. " Тези които са планували сватби, да не ги анулират. Най-вероятно ще отпадне условието за потенциал, по този начин го мислим. Няма логичност заведенията за хранене да са отворени, а сватбите да са до 15 души ", даде обещание министърът.

Ще махнем маските, когато ваксинираните са 65%, предвижда още Ангелов.

Министърът в оставка разяснява още и машинното гласоподаване и политическата конюнктура в страната.

Повече от изявлението на Костадин Ангелов може да видите в нашето видео.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР