Plovdiv24.bg Комбинацията между проф. - сега образователен министър в служебния кабинет,

...
Plovdiv24.bg
Комбинацията между проф. - сега образователен министър в служебния кабинет,
Коментари Харесай

Петков: Комбинацията между Денков и Ицо Хазарта ще направи конкурентен отбор за образованието

 Plovdiv24.bg Комбинацията сред проф. - в този момент учебен министър в служебния кабинет, и рап артиста Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, ще направи конкурентен тим в образованието. Това съобщи в ефира на " Събуди се " съпредседателят на " Продължаваме Промяната ".

" Проф. Денков сега е избран за топ един % в света като академик от Станфордския университет. Смятам, че когато се съчетаят един човек като проф. Денков с човек като Христо Петров, който за мен е един водач в връзката, комбинацията сред тях ще направи тим за образованието, който ще бъде конкурентен. И ще даде нова посока и нов подтик на българското обучение ", счита той. 

" Аз постоянно съм харесвал неговото изкуство и смисъла, който той вкарва в своите песни. Понеже в нашата листа има доста икономисти и адвокати, нямахме задоволително хора на изкуството, отидох персонално да го поканя. Прекарахме доста време в диалози и това, което постоянно съм очаквал да срещна от Ицо Хазарта като артист, се оказа още по-задълбочен и логичен човек. Говорихме доста по тематиката за образованието, а не толкоз за културата. Много съм горделив, че той води нашата листа в " Люлин ", добави Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР