Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса призива на Диана Тошева, който

...
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса призива на Диана Тошева, който
Коментари Харесай

Важно за всички, които искат да помогнат на бедстващите!

Plovdiv24.bg разгласява без редакторска интервенция апела на Диана Тошева, който дамата помести в обществената мрежа Facebook:

" Здравейте, другари! Пиша през днешния ден с голяма молба към всички вас!!! Както към този момент знаем за наводненията в карловските села - трагично остава ситуацията в селата Каравелово и Богдан! Тези хора изгубиха огромна част от домовете си и освен домовете, а и надеждата…

Щетите са големи, хората бедстват и са в невъзможност, нямат храна, нямат достъп, нямат лекарства… От на следващия ден пускам самодейност за събиране на неща от първа нужда! Пакетирани и консервирани храни, минерална вода, хигиенични консумативи, медикаменти от първа нужда аналгин, аспирин, парацетамол… както одеяла, облекла и всевъзможен тип електроуреди! Лично аз поемам уговорката нещата от първа нужда да доближат до селата!

Основен пункт за събиране на дарения е в Пловдив, бул. " Кукленско шосе " 30 /преди постройката на " Алброн " /.

Ще бъдат сложени и кошници за дарения в следните магазини: Супермаркет Куклен, магазин " Стоди ", зеленчуков магазин " Винаги пресни‘‘ - при Мария.

Ще бъда признателна на всеки един, присъединил се в самодейността! Може да се свързвате с мен когато и да е, на персонални известия, както и на 0877953435! Бъдете здрави! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР