Пловдив. Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив е център

...
Пловдив. Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив е център
Коментари Харесай

Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив е център за споделяне на знания в промишления сектор на Югоизточна Европа

Пловдив. Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив е център за шерване на познания в промишления бранш на Югоизточна Европа. Само тази година над 250 посетители от района са посетили виртуално или физически умното оборудване, с цел да научат повече за това по какъв начин дигитализацията може да усъвършенства успеваемостта и устойчивостта. Това оповестиха от пресцентъра на Интеримидж . През последната година след откриването на новия си шоурум Innovation Hub, пловдивската фабрика посреща гости от страните в Югоизточна Европа, с цел да показа онлайн внедряването на цифровите технологии 4.0. на компанията.

Заводът е едно от най-големите високотехнологични предприятия в Европа на водача в цифровата промяна на системите за ръководство на силата и автоматизацията. За разлика от доста индустриални обекти, в които до технологиите имат достъп единствено вътрешни лица, е транспарантна във връзка с шерването на познания и показва софтуерните решения, върху които е построена, пред най-широка аудитория – други компании, институции и студенти.

Основната цел е да се подтиква цифровата промяна в страните от Югоизточна Европа. „ Като водач в нашия бранш носим отговорността да подкрепим използването на цифровите технологии, които трансформират индустрията, постройките и инфраструктурата за по-устойчиво бъдеще. Като представяме обществено цифровите решения, които към този момент сме внедрили, както и изгодите, които те носят в нашата ежедневна работа, желаеме да насърчим всички да започват процеса на цифрови промени ”, показва Петър Херман, президент за клъстера на Югоизточна Европа в Schneider Electric.

Тази част на Европа към този момент развива значими за Schneider Electric интервенции с помощта на способена и чудесно квалифицирана работна мощ. Примерите в тази тенденция включват центъра за Smart Grid изследвания и развиване в Сърбия, както и индустриалните бази, районния дистрибуторски център и центъра за енергийни и устойчиви услуги в Унгария. „ В Schneider Electric трансформираме думите в каузи, защото предлагаме на пазара решения и услуги, които към този момент са цифровизирали нашите лични интервенции за по-голяма резистентност и успеваемост. Всички достижения в района на Югоизточна Европа служат на тази дълготрайна цел, " добавя Петър Херман.

Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив заема повърхност от 12 000 кв.м и създава 42 милиона прекъсвачи годишно. Чрез тях компанията обезпечава електроразпределение и отбрана на консуматори от близо 30 страни. Процесите във фабриката са над 68% автоматизирани и интервенциите са цифровизирани посредством редица лични приложения на Schneider. Производителността и успеваемостта се ръководят посредством събирането и визуализацията на данни в комфортни за потребителя табла, които разрешават бързо и осведомено взимане на решения. Поддръжката се прави благодарение на приложение, учредено на добавена действителност, което разрешава да се спестят часове работа на личния състав, както и да се премине към развой без потребление на хартиени носители. За работната мощ това отваря нови благоприятни условия за повече познания и развиване на професионалните умения.

За Schneider Electric, която неотдавна получи самопризнание за най-устойчивата компания в света, част от задачата ѝ в този район е да поддържа своята екосистема от сътрудници и клиенти, като от ден на ден постанова цифровите технологии за преход към по-устойчиви и ефикасни бизнес практики.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР