Пловдив. Това е празник, силата на който е закодирана дълбоко

...
Пловдив. Това е празник, силата на който е закодирана дълбоко
Коментари Харесай

Ангел Стоев, областен управител на Пловдив: Днес е празник, силата на който е закодирана дълбоко в душите ни като българи

Пловдив. Това е празник, силата на който е закодирана надълбоко в душите ни като българи. Това се показва в приветствен адрес на регионалният шеф на Пловдив Ангел Стоев по случай 24 май - Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност. Това оповестиха от пресцентъра на Областната администрация .

" Уважаеми учители и възпитаници,
Уважаеми учени, духовници, създатели, дейци на културата.
Уважаеми поданици на област Пловдив
Поздравявам Ви по случай 24 май – Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура, просвета и на славянската словесност!
На тази дата честваме силата на словото и просветителския дух, прекланяме се пред великото дело на Солунските братя, отдаваме респект на всички пазители и деятели на науката, културата и просветата. Това е празник, силата на който е закодирана надълбоко в душите ни като българи. Това е ден, който озарява със светлината си сърцата ни, кара ни да се усещаме сплотени, мощни и горди с нашия принос към международното културно благосъстояние.
Нека пазим и предаваме на поколенията обичта към езика и културата ни, устрема към познание и развиване, с цел да пребъдем във времето!
Пожелавам на всички здраво здраве, креативен триумфи и ентусиазъм!
Честит празник ", се показва още в приветствения адрес.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР