Пловдив. Пловдивският апелативен съд остави в ареста Н. Я. като

...
Пловдив. Пловдивският апелативен съд остави в ареста Н. Я. като
Коментари Харесай

Пловдивският апелативен съд остави в ареста обвиняем за разпространение на маратонки с обозначение на известни търговски марки без разрешение на правопритежателя

Пловдив. Пловдивският апелативен съд остави в ареста Н. Я. като отхвърли като неоснователна жалбата му за смяна на мярката за неотклонение от „ задържане под стража “ в по-лека. Това оповестиха от пресцентъра на Съдебна палата – Пловдив .

Срещу мъжа са повдигнати обвинявания за нерегламентирано разпространяване на спортни артикули (маратонки) с означение на известни търговски марки без позволение на правопритежателя в изискванията на повторност и за пране на пари от постъпилите от продажбата средства за интервала от юни 2018 година до 21 януари 2021 година Н. Я. е арестуван след акция на Икономическа полиция и Окръжна прокуратура – Пловдив на 21 януари 2021 година

Апелативен съд – Пловдив реши, че от събраните досега доказателства, измежду които: - разпити на очевидци, протоколи за претършуване и изземване на маратонки и спортни облекла, данни за разпространяване на спортни артикули посредством общо 7 уеб страницата, остава неразколебано обоснованото съмнение за съпричастност на Н. Я. към закононарушенията, в които е упрекнат. Съдът одобри, че поради повторността на действията по отношение на разпространяването на спортни артикули от известни марки без позволение на правопритежателя им, при една по-лека мярка за неотклонение за Н. Я. има заплаха той да извърши закононарушение.

Определението на Апелативен съд – Пловдив е дефинитивно.

Заседанието се организира посредством видеоконферентна връзка с обвинения, който се намираше в ареста, а в правосъдната зала бяха правосъдният състав, прокурорът и бранителят.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР