Пловдив. Петокласник от ОУ Петър Бонев“ в Перущица e пострадаl

...
Пловдив. Петокласник от ОУ Петър Бонев“ в Перущица e пострадаl
Коментари Харесай

Петокласник от ОУ „Петър Бонев“ в Перущица e пострадаl от изхвърлена жар в училището на необезопасено място

Пловдив. Петокласник от ОУ „ Петър Бонев “ в Перущица e пострадаl от изхвърлена плам от учебния казан на необезопасено място. Това заяви за Радио " Фокус " - Пловдив майката на детето Пепи Тотова – Коловска. Детето и Александър е настанено с изгаряния по двата краката от 2-3 степен в Клиниката по изгаряния към УМБАЛ „ Св. Георги “. С изгаряния е и едната му ръка. Днес му е била направена интервенция и на двата крайници, а в понеделник следва още една. Майката сподели още, че лекарите се притесняват, че може да има наранено сухожилие.

Инцидентът е станал след игра в двора на учебното заведение в сряда сутринта. Майката твърди, че зоната не е била обезопасена. Там постоянно се изхвърляла плам от котела в учебното заведение от индивида, който се занимава с това. " Той е постъпил безконтролно, само че е добър служащ, по тази причина още през вчерашния ден съобщи, че ще напусне “, сподели шефът на учебното заведение Бойко Иванов.

Директорът добави, че се прави вътрешна инспекция, а след нея всички, които са отговорни за случая, ще понесат своята отговорност и наказване.
По думите му децата са били предупреждавани да не вървят на това място, само че действително не е имало обезопасяване.

Момчето е стъпило там и се е запалило чорапчето му, а след това и обувката. То е пробвало единствено да ги смъкна, с което е наранило и ръката си.

По думите на майката казусът не е единствен. Миналата година е имало сходен случай с друго дете. Засега не мисли за разпра, а желае единствено детето и да се оправи по-бързо и без последици.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР