Пловдив. Министрите на вътрешните работи и на транспорта, информационните технологии

...
Пловдив. Министрите на вътрешните работи и на транспорта, информационните технологии
Коментари Харесай

Министрите Валентин Радев и Ивайло Московски откриха реновирана сграда на жп гарата в Пловдив

Пловдив. Министрите на вътрешните работи и на превоза, осведомителните технологии и известията откриха обновената постройка на жп гарата в Пловдив. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Двамата показаха удовлетворение от възобновения културно-исторически монумент в града. Според министър Московси реновираната постройка е добър образец за публично-частно партньорство.
Министър Радев акцентира, че с помощта на дейното присъединяване на общината е построено и видеонаблюдение, което е обвързвано с регионалната дирекция. По този метод се реализира надзор освен в периметъра на гарата и автогарата, само че и в подлезите. Петима чиновници работят на място и реализират непрекъснатото наблюдаване на региона. Министър Радев напомни, че по отношение на годишните доклади на регионалните дирекция на Министерство на вътрешните работи в страната, той организира редица срещи и диалози с представителите на локалната власт. Вътрешният министър изрази удовлетворение от постигнатото равнище на връзки сред институциите и уточни, че част от обсъжданите въпроси са обхващали точно построяването на системите за видеонаблюдение, както и опцията за полицейско наличие в дребните обитаеми места. По думите му тези срещи са извънредно потребни и в задатък заяви, че следва в понеделник сходен формат и в Перник.
Министър Радев разяснява и концепцията за опцията кметове на дребни обитаеми места да подписват контракти с охранителни компании за запазване на имуществото на общината. " Това не е неприятна процедура ", уточни той с уточнението, че въпросът е в салдото. " Фирмите могат да отиват и да оказват помощ там, където е належащо. Те по никакъв метод не лишават функционалностите на полицията, която в последна сметка си прави работата. От друга страна охранителната активност се развива от години, тя не е от през вчерашния ден и би могло да бъде употребена в помощ на полицията ", добави той.
Двамата министри инспектираха и строителните действия в региона на отбивката за летището на Пловдив. Проектът Лот 6, съфинансиран от община Пловдив, започва при започване на август предходната година. Очаква се той да завърши до края на годината. Разширението обгръща общо 10.700 км път Пловдив – Асеновград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР