Пловдив. Логично е, че ГЕРБ е първа политическа сила на

...
Пловдив. Логично е, че ГЕРБ е първа политическа сила на
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Логично е, че ГЕРБ е първа политическа сила на изборите, защото хората одобряват всичко, което се прави по регионите в страната

Пловдив. Логично е, че ГЕРБ е първа политическа мощ на изборите, тъй като хората утвърждават тези огромни поправки, строителството и всичко, което се прави по районите в страната. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на посещаване в Пловдив, излиза наяве от видеоклип, оповестен в страницата на министър-председателя в обществената мрежа „ Facebook “ . „ След като завършихме първия лот на околовръстното към 3 км, в този момент работим на км 4 от пътен възел до пътен възел. Прави се напълно нова основа и разширяваме пътя. Дейноститъе се движат в график. Хората утвърждават тези огромни поправки, които се вършат по районите. Доволен съм от темпа на работа и хората ще бъдат още по-доволни.
Разширението на Околовръстния път на Пловдив се движи в график “, съобщи той.

„ Днес ще бъде пуснато и едното платно на Автомагистрала „ Тракия “, където стана злополуката. Утре ще преправят повредения асфалт, поради злополуката при започване на седмицата “, добави той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР