Пловдив. Логично е, че ГЕРБ е първа политическа сила на

Пловдив. Логично е, че ГЕРБ е първа политическа сила на ...

Премиерът Бойко Борисов: Логично е, че ГЕРБ е първа политическа сила на изборите, защото хората одобряват всичко, което се прави по регионите в страната


Пловдив. Логично е, че ГЕРБ е първа политическа сила на изборите, защото хората одобряват тези мащабни ремонти, строителството и всичко, което се прави по регионите в страната. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещение в Пловдив, става ясно от видеоклип, публикуван в страницата на министър-председателя в социалната мрежа „Фейсбук“. „След като завършихме първия лот на околовръстното около 3 км, сега работим на км 4 от пътен възел до пътен възел. Прави се изцяло нова основа и разширяваме пътя. Дейноститъе се движат в график. Хората одобряват тези мащабни ремонти, които се правят по регионите. Доволен съм от темпа на работа и хората ще бъдат още по-доволни.
Разширението на Околовръстния път на Пловдив се движи в график“, заяви той.

„Днес ще бъде пуснато и едното платно на АМ „Тракия“, където стана катастрофата. Утре ще преправят увредения асфалт, заради катастрофата в началото на седмицата“, допълни той.

Източник: focus-news.net