Пловдив и квартал Капана са свежи и цветни през лятото

...
Пловдив и квартал Капана са свежи и цветни през лятото
Коментари Харесай

Когато българските творци се съберат в Пловдив

Пловдив и квартал " Капана " са свежи и цветни през лятото и цветни и уютни през есента. В началото на октомври градът ни примамва да се потопим в златното му въодушевление със събитието, което е самобитен карнавал на усети и аромати.
 Guardian, Пловдив и влизането на българския град в селекция на изданието
Когато Пловдив завоюва сърцето на Guardian

Поредното самопризнание, което градът получи

Става дума за Есенен базар Капана 2022, който за следващ път ще бъде кей на положителното въодушевление, приятното превозване, разходка, извършване на покупки с другари и още обичани хора.

От 6 до 9 октомври на мостовото оборудване над ул. Гладстон в Пловдив ще се съберат над 101 български създатели на ръчно направени произведения, натурални храни и питиета. Всички те още веднъж ще ни впечатлят с въображението си, поднасяйки основаните си с доста труд и обич произведения.

На място посетителите ще могат да опитат естествен мед, тахани, натурални питиета, сокове и комбуча, люти сосове, пъстър шоколад, деликатеси от Черноморието и особено подбрано кафе. Занаятчийската бира " Капана " пък ще внесе айляка в базарните следобеди, като за вечерите е непокътната селекцията от български виновност.

След яденето и пийването идва към този момент ред и на по-активните действия, измежду които е извършването на покупки. Творческият свят на базара ще стане още по-цветен с декоративни свещи, био и натурална козметика, лимитирани серии облекла, бижута, аксесоари, украшения от стъкло, кожени произведения, свещи, керамични съдове, произведения от дърво и други, които посетителите ще могат да прегледат и купят.

Новости на есенния базар също няма да липсват. От този сезон феновете на къмпинга и планинарството ще могат да открият нови артикули. Аксесоари за кучета, произведения от корк, детски катерушки, дизайнерски чорапи, аксесоари и даже ръчно направени лампи също ще са част от изненадите на събитието.

Подготовката за креативната декорация за фестивала към този момент кипи, а артистите творят в своите ателиета с доста ентусиазъм, твърдят ни уредниците.
 Цели 2 тона състрадание от пловдивчани за жителите на приюта
Цели 2 тона състрадание от пловдивчани за жителите на приюта

Пловдив направи дните на безстопанствените кучета най-малко малко " по-вкусни "

Есенен базар Капана 2022 е на мостовото оборудване над ул. Гладстон (срещу Часовника на Централна Поща в Пловдив) от 6.10. (четвъртък) до 09.10. (неделя) . Цялата информация за събитието е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР