Компанията се вихри на яхта и по нощните заведения На още

...
Компанията се вихри на яхта и по нощните заведения
На още
Коментари Харесай

Участниците от "Един за друг" куфеят в Кипър

Компанията се вихри на яхта и по нощните заведения

На още една екскурзия отпътуваха спечелилите от последния сезон на " Един за различен " Венци и Михаела дружно с огромна камара от съквартирантите в къщата на риалитито. Този път тв звездите взеха решение да отпътуват за Кипър, където сефтосаха плажуването си тази година.



За някои плаването с яхта било фантазия

Оказва се, че груповата екскурзия е била изненада за мъжете в компанията. " Преди 10 минути Светльо разбра къде ще вървим ", споделя половинката на предприемача Сияна.

Светльо е нямал хал хабер, че това ще е една отмора с огромна компания. От колата го изненадва неговият приятел - спечелилият Венци дружно с Крис, Румен, Емо, техните любимки и още няколко двойки. Впоследствие се събра цялата компания пред летището и всички момчета са облечени в идентични тениски. Това, несъмнено, бе измислено от дамите.



Венци колкото да се прибра у дома



Победителят се прави на огромен гъзар

Голямата тайфа хваща самолета и отпътува за южния остров в източното Средиземноморие. Веселяците са намерили комфортен хотел в курортното градче в гръцката част на острова, Агиа Напа. Момчетата незабавно стартират купона, което води до акцидент. Един от участниците си разрушава главата и се постанова да бъде бинтован.



Казаха се доста тостове

Инцидентът очевидно не е сериозен, защото на идващия ден цялата компания си наема яхта, на която си спретва угощение. На голяма скара, чийто шишове се въртя като на чеверме, са изпечени още по-големи мръвки. Заситени, участниците в шоуто пушат пури, пийват си и танцуват буйни танци!



Скарата на палубата по никакъв начин не е зле

Веселбата не завършва на яхтата. След като слизат на сушата от кораба, купонджиите отиват в нощен клуб. Там обръщат чаша след чаша и се глезят с тропически коктейли. Някои малко прекаляват с питиетата - Венци да вземем за пример едвам съумява да се прибере в хотела на два крайници!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР