Пловдив. Директорът на Общинска библиотека Д-р Иван Богоров-Карлово Мирослав Колев

...
Пловдив. Директорът на Общинска библиотека Д-р Иван Богоров-Карлово Мирослав Колев
Коментари Харесай

Директорът на Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров”-Карлово връчи на Радио „Фокус”-Пловдив „Сертификат за най-добро сътрудничество през 2017”

Пловдив. Директорът на Общинска библиотека „ Д-р Иван Богоров ”-Карлово Мирослав Колев връчи на редактора на Радио „ Фокус ”-Пловдив Цветана Тончева „ Сертификат за най-хубаво съдействие през 2017 година ”. Колев дойде в редакцията на радиото в Пловдив, с цел да донесе персонално премията.
Библиотеката в Карлово раздава годишно наградите на сътрудниците, с които работи дейно през годината. Според него триумфите на библиотеката се дължатна положителната работа и позитивното отношение на хората. В ефира на Радио „ Фокус ” Пловдив прозвучаха поредност от изявленията, с които медията направи притежание на необятен кръг от слушатели активността на институцията в Карлово. Библиотеката е водеща в района с ексцентричните си начинания, ориентирани най-много към децата, за да възпитава у тях обич към четенето.
„ И през 2018 година си пожелаваме още повече положителни сътрудници и индивиди, които благородно да ни поддържат ”, сподели Мирослав Колев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР