Плеймейтката Златка Димитрова се захвана с ново предизвикателство. Черната Златка

...
Плеймейтката Златка Димитрова се захвана с ново предизвикателство. Черната Златка
Коментари Харесай

Майстор: Черната Златка сама преобрази дома си

Плеймейтката Златка Димитрова се захвана с ново предизвикателство. Черната Златка сподели, че зад завесата на съблазнителния външен тип се крие същинска нюх за домакински комфорт.

Упоритостта и старателността на Злати се показват във всекидневните й старания да трансформира своя дом в същински парадайс. Плеймейтката разкри, че прекарва часове, планирайки и изпълнявайки дизайнерски решения, които да създадат нейния дом още по-привлекателен и комфортен. „ Всичко започнах на смешка. Една хрумка... Реших да ви споделя малко от това, което направих сам-сама... “, споделя Димитрова.  

От пердета и мебели до изкуство и украшения, изкусителката деликатно избира всеки детайл, който да сътвори естетика у дома. Златка съчета типичен стилове с съвременни акценти, създавайки вълнуваща комбинация от хубост и функционалност.

Димитрова не се опасява от работата и вложенията, които изисква обзавеждането, само че въпреки всичко показа, че се стреми към „ бюджетното “ декориране. Тя приема всяко предизвикателство с усмивка, доказвайки, че същинският уют и жанр идват след доста труд и внимание към детайлите.

Освен интелигентните дизайнерски избори Златка основава и атмосфера на гостолюбие. Бургазлийката продължава да впечатлява света с необикновената си промяна от блестящ модел до буен домошар. Нейният дом излъчва характерност и жанр, които съчетават топлота- та и комфорта, с които посреща всеки посетител.

За Златка нейният дом не е просто постройка, а проявяване на усет и темперамент . Плеймейтката продължава да въодушевява доста хора да извърнат внимание на детайлите и да основат шир, в който да се усещат като вкъщи си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР