Плеймейтката Светлана Гущерова ще дари съпруга си- бизнесмена Християн Гущеров

...
Плеймейтката Светлана Гущерова ще дари съпруга си- бизнесмена Християн Гущеров
Коментари Харесай

Потвърдено! Гущерова чака второ бебе

Плеймейтката Светлана Гущерова ще подари брачна половинка си- предприемача Християн Гущеров с втори правоприемник. От няколко седмици се спекулира с новината, че моделката още веднъж е бременна, само че тя нито удостовери, нито отхвърли слуховете.

Без да желае обаче сама се издаде, че е в очакване на втора рожба. Вече трета седмица тя и фамилията й са се барикадирали в първокласен ВИП-комплекс на морето, като всеки ден гледаме интериора и екстериора му из инстаграм- сторитата на младата майка. На една от последните истории на Гущерова обаче лъсна истината. Отраженението на тялото й в огледалните прозорци на вилата, в която със брачна половинка й са отседнали, за елементи от секундата разкри наедрелия й стомах.



От стоп фрагментите проличава, че Светлана към този момент е в напреднала бременност. По всяка възможност към този момент се знае и пола на бебето, само че родителите го пазят в загадка. Припомняме ви, че младото семейство към този момент има една дъщеря- Анелия Добромира, която е на година и половина.

От скоро Светлана се изявява и като бизнес дама, като пусна своя линия пижами. Въпреки бременността си моделката няма да стопира бизнес начинанието, а ще го движи редом с ролята си на майка и стопанка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР