Плеймейтката Нора Недкова изненадващо стана първата изгонена от къщата на

...
Плеймейтката Нора Недкова изненадващо стана първата изгонена от къщата на
Коментари Харесай

Нора Недкова: Родена съм за лидер! Никой не може да ме събори, защото силата е вътре в мен

Плеймейтката Нора Недкова изненадващо стана първата изгонена от къщата на " ВИП брат " този сезон.

Пред кореспондент на предаването " На кафе " тя разкри и какви са аргументите. " Да, чаках да съм първата изгонена. Дори няколко пъти сама желаех да изляза, защото не съм съгласна с несправедливостта, която беше вътре. Кулагин не е неприятно момче, не му се дразня нито на него, нито на някой различен. Опознах го в къщата. И той, и аз сме доста занимателни. Научих, че мога да ставам от сън рошава, без грим и това да не ме тормози ", разяснява тя.

" Ролята на президент беше особено за мен, само че не всички ме слушаха. Има хора, които са родени да бъдат водачи, и аз съм една от тях. Не да предвождам хората, а да ги направлявам и поучавам. Мен няма какво да ме събори, доста хора се пробваха, само че не съумяха. Силата е вътре в мен ", безапелационна е плеймейтката от Варна.

Нора предвижда и кой съгласно нея ще завоюва: " Папи Ханс (бел.а. писателят Константин Трендафилов) ще е спечелилият. Аз персонално одобрявам най-вече Ваня Костова - тя е страховит и добросърдечен човек, само че няма по какъв начин да завоюва. Не ме притесняваше нищо в Къщата, с изключение на да не обиден родителите ми с някои обиди на съквартирантите ". 

Тя разкри и нещо доста любопитно, което хората може би не знаят за нея. " След месец ми е отбраната на дипломната работа. Затова и се веселя, че излязох, защото ще имам повече време да се приготвя за нея. Уча " Маркенинг " и ще съпоставям маркетинговата тактика на две компании ", изясни тя.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР