Плеймейтката Ася Капчикова е сред най-новите попълнения в отбора на

...
Плеймейтката Ася Капчикова е сред най-новите попълнения в отбора на
Коментари Харесай

На война с килограмите: Младата майка Ася Капчикова с ново предизвикателство, ще маха 6 кг.

Плеймейтката Ася Капчикова е измежду най-новите попълнения в тима на звездните майки. Тя роди близнаци, момчета, на 24 юни тази година.

Виж още: Красивата дъщеря на Бони пее ария на Агилера, Софи Маринова разяснява

Само няколко дни след раждането Капчикова качи фотография, която провокира дискусия. На нея моделът е в топ форма, с добре завършена коса и грим - нещо неприсъщо за преди малко родила жена. Няколко дни по-късно обаче, Ася сподели по какъв начин в действителност наподобява:

Виж още: Дъщерята на Мая и Магапаса: Една хубавица по стъпките на родителите си! Вижте Кристиана

" Забременях 44 кг. Родих с тело 64 кг. В момента- 2 седмици след раждането съм 50 кг, без диети, тъй като кърмя децата си и ще продължа да го върша! Чувствам се прелестно, а и мисля че наподобявам по този начин ", написа тогава. 

Виж още: Стоичков с доктрина за COVID-19: Внимателно премислян е с години

Е, от последните изявления на плеймейтката виждаме, че тя е оповестила война на последните 6 кг от бременността си. " Генът играе голямо значение, само че още по-важно е по какъв начин натоварвате тялото си и какво вършиме за него. Когато работите интензивно и с неизменност няма по какъв начин то да не ви се отблагодари ", разяснява тя в Instagram. 

Виж още: Хилда Казасян гневна: самолетите цялостни, а залите на 50% или 30%

Снимката е направена във фитнес зала, където има намерение да тренира 2-3 пъти седмично, а в края на месеца ще ревизира резултата. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР