Плеймейтка завъртя главата на Слави Трифонов. Шоуменът е на път

...
Плеймейтка завъртя главата на Слави Трифонов. Шоуменът е на път
Коментари Харесай

Плеймейтка омайва Слави в „Мис Левски Г”

Плеймейтка завъртя главата на Слави Трифонов. Шоуменът е на път да хлътне крепко по знойната Дениз Хайрула, научи HotArena.

Красавицата е измежду кандидатките в състезанието „ Мис Левски Г ”, който провежда Дългия. И нажежи пристрастеностите в студиото.

„ Мечтите ми са да намеря себе си. Искам да бъда принцеса, а по-късно и кралица ”, хвали се брюнетката пред Трифонов и останалите от журито.

Дениз прикова вниманието на аудиторията още с първата си поява и съдейки по реакциите на Слави има капацитет да пребори останалите кандидатки за популярност.

Иначе моделката е много дейна напоследък. Тя нападна състезанието на Слави, а преди този момент взе участие и в „ Черешката на тортата ”, а по-късно и в предаването „ Семейни войни ”.

Още по-любопитно обаче е, че Дениз продължава да бъде дамата до Христо Сираков. Преди дни тя и предприемачът са били засечени в италианския курорт Вал Гардена, а Хайрула е извънредно дискретна по отношение на връзката им, написа „ България през днешния ден ”.

Тя си пусна селфи фотоси от пистата, с чаша вино в ръка, до момента в който Сираков разгласява единствено фрагменти с децата си–Кристиан, Анна-Мария и доведената си щерка Денница.

Компанията е прекарала повече от седмица в Меката на тузарите, а Сираков за първи път събира една от приятелките си с децата си. По-любопитното обаче е, че щерките на Сираков са на годините на Хайрула и трите доста си допаднали.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР