Плевнелиев апелира българите да имат по-високо самочувствие Надеждите на българите,

...
Плевнелиев апелира българите да имат по-високо самочувствие Надеждите на българите,
Коментари Харесай

Плевнелиев призова българите да имат по-високо самочувствие

Плевнелиев моли българите да имат по-високо самочувствие Надеждите на българите, че с председателството на Съвета на Европейски Съюз ще бъдат решени съответни проблеми на страната , би трябвало да бъдат разсеяни , съобщи президентът в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев пред участниците в полемика, отдадена на българските хрумвания за Европа и разговора сред Неправителствени организации бранша и държавното управление.

Той прикани българите за повече самочувствие, а политиците и сегашния държавен глава Румен Радев за обединяване . Транспортен кулоар №8 да доближи Днепър, прикани от своя страна представителят на Националния конгрес на неправителствените организации Милен Врабевски. По думите му по този метод с огромните си диаспори в Бесарабия, България ще стане фактор за действителна евроинтеграция в района.

Председателството на Съвета на Европейски Съюз по никакъв метод не слага тясно национални ползи на масата на Европейски Съюз, съобщи Росен Плевнелиев. " Очакванията на доста хора в България, че председателството на Съвета на Европейски Съюз от България ще взема решение някакви тяснонационални проблеми, би трябвало да бъдат разсеяни още от в този момент. От нас се чака не да дълбаем по тяснонационални проблеми , а да допринесем за общото европейско бъдеще ", сподели Плевнелиев.



Той прикани българите за по-високо самочувствие, а политиците за единение. " Нямаме мотиви да имаме толкоз ниско самочувствие колкото имаме. Страната ни е прелестна, постигнахме значително, водихме един развой и то сполучливо. Знам, че организационно ще се оправим. Ще ми се и политически да се оправим, по тази причина моят зов към всички, в това число и към президента Румен Радев, е да се обединим, с цел да може в идващите месеци да покажем най-хубавото от България в границите на това председателство ", сподели Плевнелиев.

Като представител на Националния конгрес от неправителствени организации за Българското председателство Милен Врабевски съобщи, че транспортен кулоар №8 би трябвало да бъде построен допустимо най-бързо и да бъде уголемен до Днепър . " Защо до Днепър? Защото в Бесарабия имаме българска диаспора от към половин милион. Защо тези хора да не са мост за бъдещата евроинтеграция, посланици на европейското мислене и хора, с които към този момент работим, само че имаме потребност от същинската, действителната европейска интервенция, която да докара до действителен транспортен кулоар с автомагистрали и жп линии ", сподели той.
 Ресорният министър, отговарящ за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, Лиляна Павлова БГНЕС, списък

Според министъра на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова , България освен не би трябвало да допусне гафове по време на своето председателство, само че и да реализира съответни резултати по целите , които си е сложила.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР