Плевен. По искане на Районна прокуратура - Плевен, Районен съд

...
Плевен. По искане на Районна прокуратура - Плевен, Районен съд
Коментари Харесай

По искане на Районна прокуратура –Плевен задържаха извършител на кражба на златни накити на стойност 8000 лева

Плевен. По искане на Районна прокуратура - Плевен, Районен съд - Плевен задържа под стража Ю.А. на 43 години, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата .
На 14 януари 2022 година, С.К. от гр. Плевен е подала сигнал, за това, че от жилището ѝ в гр. Плевен са откраднати златни украшения. В резултат на неотложно извършените издирвателни мероприятия и дейности по следствието е открит причинителят на действието – на Ю.А. на 43 години. Същият е неведнъж осъждан. Отнетите движимости са открити в заложна къща, предадени са и след правене на нужните експертизи по делото следва връщането им на притежателя.

По досъдебното произвеждане Ю.А. е притеглен като обвинен за това, че посредством потребление на техническо средство – ключ, е лишил златни украшения на стойност 8000 лв. от владението на С.Р.К. от гр. Плевен, без нейно единодушие, с желание незаконно да ги присвои- закононарушение по член 195, ал.1, т.4, вр. член 194, ал.1 от Наказателен кодекс.

За осъщественото закононарушение законът планува наказване отнемане от независимост от една до 10 години.

По импортираното искане, Районен съд град Плевен е приел доводите на Районна прокуратура - Плевен, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано съмнение за авторството на действието и е налице заплаха Ю.А. да извърши други закононарушения, както и да се укрие.

Действията по следствието не престават под управлението на Районна прокуратура -Плевен от проверяващ служител на реда.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР