Плевен. Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) продължава кандидатстудентска кампания 2021

...
Плевен. Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) продължава кандидатстудентска кампания 2021
Коментари Харесай

Виртуална срещa с кандидат-студенти провежда Медицински университет – Плевен

Плевен. Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) продължава кандидатстудентска акция 2021 под мотото „ Успяваме дружно “ с предложение на нови дати за електронни срещи с кандидат-студенти и осъществяване на предварителни изпити през март. Това оповестиха от пресцентъра на висшето образователно заведение . Всички присъствени събития ще бъдат съобразени с динамичната епидемиологична конюнктура в страната и рекомендациите на виновните институции, за ограничение разпространяването на корона вируса и обезпечаване на цялостна сигурност на кандидат-студентите.

Инициативата на МУ - Плевен в Кандидатстудентска акция 2021– осъществяване на виртуални срещи-дискусии с кандидат-студенти, се радва на голям интерес от страна на междинните учебни заведения в град Плевен и района. На тях представители на висшето учебно заведение срещат зрелостниците с опциите за образование, както и с методите за кандидатстване. Такава среща е планувана за 15.00 часа с краен период за регистрация.

За банкет в десетте бакалавърски специалности кандидат-студентите могат да вземат участие в класирането с оценка от зрелостен изпит и с явяване на една или повече дати за тест по биология – електронно или присъствено. Висшето учебно заведение ще предложи през тази акция повече благоприятни условия за явяване на конкурсните изпити по биология за бакалавърските специалности. Изпитите започнаха още през февруари, като на 27 февруари пробата се организира онлайн с 60 претенденти. Предстои още един онлайн тест по биология за бакалаври на 3 април, като на 28 март и на 10 юни състезанието е присъствен. Подаването на документи е електронно, посредством системата на уеб страницата на МУ-Плевен, а срокът за поръчка на предпочитание за явяване на първия присъствен тест по биология е до 23 март 2021 година

За двете магистърски стратегии „ Медицина “ и „ Фармация “ на МУ - Плевен претендентите имат две благоприятни условия за присъствено явяване на изпит през месеците март и юли – на 27 март и 1 юли. Срокът за електронно подаване на документи за явяване на първия присъствен конкурс също е до 23 март 2021 година

За улеснение на кандидат-студентите тази година МУ - Плевен ще организира двата състезанието по биология и химия в един ден със съкратена дълготрайност – общо четири часа, без фиксиране на времето на показване по обособените дисциплини.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР