Plepodjd kr l i;eiekrje /fxkr rpuwijld Благой Иванов-Багата се завърна

...
Plepodjd kr l i;eiekrje /fxkr rpuwijld Благой Иванов-Багата се завърна
Коментари Харесай

Багата се завърна с победа в UFC |

Plepodjd kr l i;eiekrje /fxkr rpuwijld Благой Иванов-Багата се завърна с победа в UFC след двугодишно неявяване поради травми. Българският войник победи Рожерио де Лима от Бразилия със съдийско решение (29-28, 29-28, 29-28) на галавечер във Финикс, Съединени американски щати. 

Съперникът на Багата не беше елементарен. В един миг негов удар в слабините наложи дребна пауза, с цел да се съвземе Иванов. Бразилецът опита разнообразни удари в клетката, като най-опасният от тях беше дясно кроше в главата на родния войник 2:50 минути преди края.

После Де Лима добави още едно такова осъществяване и статистиката в края показваше 65:45 значими попадения в негова изгода. Въпреки това съдиите взеха решение единомислеща победа за Багата. Така българинът към този момент има 3 победи и 3 провали в най-голямата ММА организация. 

Тримата рефери дадоха първия рунд на бразилеца и идващите два на единствения българин в UFC. Успехът беше от голямо значение за Багата, който претърпя две следващи загуби и трябваше да се завърне стремително в най-популярната ММА верига.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР