Племенницата на бившия руски шпионин Сергей Скрипал, който беше отровен

...
Племенницата на бившия руски шпионин Сергей Скрипал, който беше отровен
Коментари Харесай

Племенницата на Скрипал ще се кандидатира за…

Племенницата на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал, който беше токсичен във Англия, се кандидатира за народен представител в районен парламент в Русия в листата на следена от Кремъл партия, съобщи Асошиейтед прес.

Виктория Скрипал се явява на избори за Ярославската регионална дума като претендент на "Справедлива Русия ", заяви Анастасия Пивоварова, говорителка на партията.

ергей Скрипал и щерка му Юлия оцеляха при офанзива с отровно вещество в британския град Солсбъри през март. Англия твърди, че те са били отровени с нервнопаралитичeн сътрудник, прочут като "Новичок ", и че Русия стои зад офанзивата. Москва изрично отхвърля обвиняванията.

В изявленията си пред съветската държавна телевизия Виктория Скрипал твърдеше, че няма доверие на воденото от Англия следствие. Пивоварова сподели, че Виктория Скрипал има поддръжката на партията, поради нейната "активна гражданска позиция ".

Изборите за регионалното законодателно заседание ще бъдат на 9 септември - така наречен "единен ден за гласоподаване " в Русия, в който се организират избори за органи на друго равнище.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР