Племената Шампиони, Бойци и Приключенци стартират надпреварата на Арената в

...
Племената Шампиони, Бойци и Приключенци стартират надпреварата на Арената в
Коментари Харесай

„Игри на волята“ стартира: Как изкараха нощта Шампионите, Бо...

Племената Шампиони, Бойци и Приключенци започват конкуренцията на Арената в трети сезон на най-екстремното риалити „ Игри на волята: България “. В първия пилотен епизод на предаването водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева посрещнаха по четирима участници, които влизат във всяко племе. Последвалата борба дефинира и началото на приключението за новите воини. Победители станаха Бойците, следвани от Приключенците, а Шампионите заеха третата позиция.

В племето на жълтите Шампиони влезе спортната звезда от националния тим по волейбол Георги Братоев, който дружно с националите зае и четвърта позиция на Олимпийските игри в Лондон 2012 година Двойният рекордьор на Гинес и юрист - Борис, също се причисли към племето. Красивата част на тима заеха треньорката и многократна шампионка по спортна гимнастика Елизабет и някогашната състезателка по художествена гимнастика, която сега се занимава интензивно с повдигане на тежести – Красима.

Това, което събира всички под общия знаменател на Шампиони, е ориста да бъдат родени спечелили с извънредно добра подготовка и извънреден състезателен дух. Силните им характери не обичат загубата, само че те се сблъскаха с нея още първия ден. Стар самун, сол, липса на огън и подслон на запустял плаж бяха следствията от тяхната загуба в „ Игри на волята: България “.

Към алените Бойци се причислиха Стоян, който е служител на реда на 51 години, което го прави и най-възрастният участник в риалити формата, и Морунов, за който специалността пожарникар е същинско призание. Дамите в племето са постоянно усмихнатата учителка Елия и атрактивната собственичка на салон за хубост с виетнамски генезис – Мани. Пъстрите им облици се разказват единствено с една обща линия – същински супергерои и бойци в живота. Те завоюваха и първата си победа, с която направиха престоя си на пустия плаж същинско угощение с доста храна, шампанско и огън.
 Игри на волята България
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР