Плаващият хотел Arctic Bath в шведска Лапландия. Тези, които искат

...
Плаващият хотел Arctic Bath в шведска Лапландия. Тези, които искат
Коментари Харесай

Плаващият хотел Arctic Bath в шведска Лапландия

Плаващият хотел Arctic Bath в шведска Лапландия. Тези, които желаят да избягат от тълпите туристи и да потърсят нови завършения, могат да се насладят на прелестна отмора в Arctic Bath Hotel. Това е нов първокласен хотел, ситуиран измежду невероятната природа на шведска Лапландия.

Тази плаваща конструкция се намира на река Люлеелвен  , заобиколена от баснословен пейзаж, който се съчетава идеално със заобикалящата природа.

Петзвезден хотел в Дубай ще предлага плаващи вили

Сградата е въодушевена от ерата на дървесината и се трансформира в монумент, който да припомня за смисъла на горите за развиването на цялата страна.

Архитектурното знамение е проектирано и издигнато от шведските архитекти Бертил Хагстрьом и Йохан Каупи.

През зимата хотелът е затворен в лед, а през лятото плува по водата като дървени трупи, забити в бързеите на реката, по време на античната традиция на речния превоз на дървен материал. Арктическата баня включва 12 първокласни стаи: 6 речни вили на водата и 6 вили на сушата, оборудвани за оптимален комфорт.

Вътре, в главната кръгла зона, която „ плува “ на реката, с изключение на рецепция и ресторант, има спа център с натурален открит басейн със студена вода в центъра. Това е чудесна опция както за слънчеви бани, по този начин и за зимно къпане, студена вана под небето. Температурата на водата е четири градуса по Целзий.

През лятото речните вили са идеално място за релакс, както за утринно или среднощно плуване в 

Тук може да се насладите на въздушни разтривки, сауни, вътрешни и външни бани с редуващи се топли и студени вани. Хотелът разполага с изцяло оборудван и отличен уелнес център, характерен за скандинавските страни.

„ Разположен под северното зарево през зимата и среднощното слънце през летните месеци, Arctic Bath е неповторим хотел и спа преживяване, което приветства гостите да се потопят в детайлите, като оставят най-малък отпечатък върху околната среда след себе си “, написа в уеб страницата на Artic Bath.  

 

Плаващият хотел Arctic Bath в шведска Лапландия

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР