Платформата за криптирани съобщения WhatsApp вече позволява на потребителите да

...
Платформата за криптирани съобщения WhatsApp вече позволява на потребителите да
Коментари Харесай

WhatsApp пуска опция за изчезващи съобщения

Платформата за криптирани известия WhatsApp към този момент разрешава на потребителите да преценят по кое време едно известие, изпратено от тях, да бъде изтрито, тъй че да спре да бъде очевидно за всички. Това излиза наяве от изказване, оповестено от компанията майка Meta.

Когато опцията бъде задействана, тя ще обезпечи изгубване на всяко известие, написано във всеки идващ нов чат с различен човек, след несъмнено време – 24 часа, една седмица или 90 дни. Бутонът ще е наличен и при основаването на групови полемики.

Източник: Meta

„ Решението какъв брой да съществува едно известие би трябвало да бъде във вашите ръце. Свикнахме да оставяме цифрово копие на всичко, което вкарваме, без даже да се замислим за това “, написа в изказването.

При включване на инструмента потребителите насреща ще бъдат известявани за това. Ако един човек желае част от чата да остане налична, може да изключи опцията краткотрайно и по-късно още веднъж да я задейства.

За първи път подобен инструмент бе стартиран в WhatsApp преди година. Тогава имаше опция известията от обособени чатове да бъдат изтривани автоматизирано седем дни след изпращането им.

Източник: Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР