ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯАнжела Атанасова е лектор в здравни, арт,образователни и духовно

...
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯАнжела Атанасова е лектор в здравни, арт,образователни и духовно
Коментари Харесай

Анжела Атанасова: Успях да постигна единство между любовта и информацията

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Анжела Атанасова е преподавател в здравни, арт,образователни и духовно ориентирани фестивали у нас, а също по този начин и в влиятелни международни фестивали. Организира глобални събития в цялата страна и работи с въодушевени и новаторски персони от всички сфери на публичния живот. Има предложение за основаване на авторско тв предаване, а през идващите три години пред нея предстоят семинари в Сингапур, Москва, Одеса, Брюксел и други

Първият у нас фестивал „ Иновативният човек и новата действителност ” (ФИЧНР) е отдаден на физиката, квантовата логика на психиката, образованието, финансовия разцвет, изкуството, спорта и симбиозата със международни способи за здраве и дългоденствие.

Как се роди концепцията за създаването на фестивала?

Фестивалът „ Иновативният човек и новата действителност ” е резултат от моите пътувания у нас и в чужбина покрай работата ми като преподавател. По време на събитията се срещам както с майстори лектори, по този начин и с елементарни хора от разнообразни сфери на живота, чиито житейски път и мъдрост въодушевяват живота на човек.  В един миг взех решение да обединя всички групи от 13-те града, в които организирам семинари, на едно място, с което да подсещам, че Вселената е постоянно въодушевена, а индивидът e Еволюция на това нейно положение. Обединяването на едно място на информация, мъдрост, здрави осъзнати и въодушевени хора, с финансов запас и новаторски хрумвания, дават стабилната основа при създаване на фестивала.

Каква е тайната на успеха при основаването на събитие от този вид и задачата, която стимулира вас и гост  лекторите?

Тайната на триумфа е метафизична… Ха-ха, майтапя се, естествено. Тя е в нашето ДНК – в любовта и информацията. Тайната е едно особено място вътре в теб самия, от което можеш да черпиш сила и сили за Еволюция, както и да създаваш, тъй като си създател.

След голям брой персонални диалози, образования със световни учители от Хималаите, Сингапур, Индонезия, Индия, Латинска Америка, Съединени американски щати, Европа и Египет, от разнообразни сфери на живота, в това число знанието по метафизика, в което ме вкара немският лекар Е. Галиберт (моя кръстница и член на световната организация „ Доктори без граница ”), получих мощно ентусиазъм да организирам новаторски събития в холистични, йога, медицински и арт центрове. И знаете ли – съумях. Получи се това, което назоваваме химия сред любовта и информацията. Това е биохимичен процес, който се случва вътре във всеки от нас.

Новата врата, която разтварям в този момент с този формат чрез фестивала, ме свърза с лектори, стимулирани от концепцията, че дават подтик на Новото. Те знаят, че има нов метод и алтернатива да живееш прелестен дълъг живот. Това са хора, които имат здраве, житейски опит, голям брой пътувания из страната и чужбина, отношение и обич към себе си и света, познания с приложение, и това им дава енергийната мощ да споделят своята мъдрост на всички присъстващи.

След международния фестивал „ Black Sea Fest ” и множеството събития и семинари, които организирате у нас и в чужбина, това е следващият ви световен план. Разкажете ни повече за програмата и какво да чакат посетителите в двудневните семинари през ноември?

Обичам световните събития, тъй като те ми демонстрират, че всички сме Едно. В този формат ние напълно се насочваме към Живот в дългоденствие и забавление, по този начин чe да приемеш Новото в пътя си, изпълнен с креативен заряд.

В първото издание съм поканила преподаватели, които носят именно този значим ключ, който отваря порти към Еволюция, с ентусиазъм и практическо приложение. Относно програмата в събитието съм подбрала тематики, които засягат голяма част от хората. Споделяме акценти и насоки за избор посредством тематики като Руска матрица на триумфа, Интуитивно битие, Откриване на задачата и използването на капацитетите вътре в нас, Акашови записи и връзка с България, потребление на звукови камертонни настройки, Енергийна просветеност, Сфера на любовта, Неслучайни случайности и по какъв начин живеем в Абсолютна обич, тъй че всеки един участник да добави в своя път част от Еволюцията. Програмата включва общо 14 семинара в рамките на два дни и обещаващи „ Еволюционни подправки ”.

Тази година сте поканили разнородни лектори от България. Как те привлякоха вниманието Ви и какви качества е нужно да имат, когато приказваме за подобен новаторски фестивал?

Като интернационален учител и хазаин на майстори от цял свят, за мен от голяма важност е човек да бъде заземен, т.е да умее да вижда реалността и да чете през пластовете й с баланс. Освен това когато си с духовно ориентирани и разгърнати капацитети, ти имаш алтернатива да изследваш съзнанието на хората в разнообразни райони на планетата, тяхното развиване, обичай, просвета, запаси. В избран миг можеш да се доближиш до тях, да преживееш особеното. При такава умелост един преподавател с изключение на, че е заземен и духовно съзнателен, той опознава и същността на хуманния  живот. С това той-тя всякога прибавя и към своята основа по нещо ново. На тази база избрах и екип, с който да предадем нещо ново на света. Но прибавям – всеки е отговорен какво ще преживее и кое ще одобри и облагороди живота му.

За каква възраст и аудитория е подобаващ ФИЧНР и по какъв метод можем да се запишем за него?

Събитието е уместно за всички възрасти. Препоръчва се за всеки човек, който е пред прага на „ Новото ”, развива вътрешните си капацитети и поема отговорност за това, което основава във всеки аспект на живота. Ако Вие цените себе си и имате предпочитание да добавите нов цвят към своя разнороден свят, то това събитие е тъкмо за Вас.

Всички участници би трябвало да си създадат официална регистрация, като за задачата попълнят формуляр, в който е посочена информация относно обучителните пакети, цени, стратегия и метод на заплащане.

За въпроси се свържете с екипа ни:

[email protected]

+395 897 911 160 Анжеела ДЗЗД

 

Кога и къде ще се проведе събитието?

Събитието ще се организира на 10-и и 11-и ноември 2018 година, в гр. Бургас, хотел Аква, зала Амфибия. Откриването ще стартира с гала в 9:30 ч. на 10-и ноември с осъществяване и звуците на обичайната българска гайда и раздаване на пита. Фестивалът се закрива на 11 ноември от 17:30 ч. с официално връчване на почетни грамоти в символ на признателност към преподаватели и участници, изложители и медийни сътрудници.

Предвиждате ли и следващи издания на фестивала?

Интересът и запитванията за присъединяване от страна на сполучливи в своята сфера коуч преподаватели и лектори, предизвика нашият екип да провежда второ издание. На този стадий мога да кажа, че събитието ще се състои през април 2019 г. в гр. Пловдив и ще запазя в загадка имената на гостите ни. Очаквайте скоро подробности.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР