Планирана полева подготовка с бойни стрелби на формированията за противовъздушна

...
Планирана полева подготовка с бойни стрелби на формированията за противовъздушна
Коментари Харесай

Формирования на Сухопътните войски ще проведат полева подготовка на полигон „Корен"

Планирана полева подготовка с бойни стрелби на формированията за противовъздушна защита (ПВО) от състава на 2-а механизирана бригада, 3-о Бригадно командване и 101-и алпийски полк ще се организира от 6 до 18 март 2022 година на образователен полигон „ Корен ". Бойните стрелби ще се извършват със зенитни установки ЗУ-23-2. Ръководител на полевата подготовка е полковник Спасимир Чепишев от командването на Сухопътните войски.

За присъединяване в полевата подготовка ще се извърши напредване на персонален състав и техника по републиканската пътна инфраструктура на страната и с железопътен превоз, както следва:

На 5 и 6 март превозването на персонален състав и техника ще се извърши с железопътен превоз от Плевен до Хасково. След разтоварване на ж.п. гара Книжовник техниката и персоналният състав ще се придвижат до полигон „ Корен " на личен ход.

На 6 март от Стара Загора до полигон „ Корен " и на 12 март след привършване на стадий от подготовката, военнослужещи и военна техника ще се придвижват по републиканската пътна инфраструктура назад до Стара Загора.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР