Планетата ни сега е подложена на негативна астрална енергия. Може

...
Планетата ни сега е подложена на негативна астрална енергия. Може
Коментари Харесай

Вижте на кои зодии ще им върви най-много през седмицата

Планетата ни в този момент е подложена на отрицателна астрална сила. Може да има повече проблеми, непредвидени и изключителни обстановки. При хората раздразнителността и прочувствената неустойчивост ще се усилят. Трябва да се резервира самообладание и успокоение, да се заобикалят конфликтните обстановки.

Бъдете бдителни и деликатни във всичко (най-вече до момента в който шофирате) до 10 януари и изключително на 8-ми, защото Меркурий образува площ с Марс.

На 7 януари Венера, планетата на любовта, хубостта и изкуството минава в знака Стрелец, където ще остане до 4 февруари.

Благоприятни дати за подкастряне – 7, 9 ( след 10:00ч), 10, 11, 12 (до 11:25ч), 14 (след11:51ч).

Луната се движи на луфт и в тези часове не предприемайте нищо значимо, не подписвайте документи, не сключвайте контракти, не правете скъпи покупки.

07.01.2019 08:21 - 08:47
09.01.2019 18:54 - 21:45
11.01.2019 16:26 - 12.01.2019 10:19

Овен – В региона на вашата работа тази седмица би трябвало да останете отвън споровете и някои борби, които могат да се случат и нямат нищо общо с развиването на вашите отговорности. Съсредоточете се върху работата си и не се ангажирайте с проблеми, разнообразни от вашите. Ще има хора, които ще ви оказват помощ да развиете и подобрите уменията си и ще ви дадат потребни насоки във всичко, от което имате потребност. По финансовите въпроси доста хора от този знак ще получат положително астрално въздействие. Вашият шанс стартира да се трансформира и ще се отворят доста благоприятни условия за увеличение на вашите финанси. Пазете се от свръх самонадеяност или господстващото поведeние, когато поставяте въпросите. Храненето може да бъде огромно прелъщение в тези дни и възможностите за наддаване на тегло също са високи. Също по този начин избягвайте несъразмерната консумация на алкохол и цигари, защото тялото ви ще страда повече.
Благоприятни дни – 07, 08, 09
Неблагоприятни дни- 12, 13

Телец – Емоционалното напрежение, основано от диалозите вкъщи или на работата, може да докара до хипертония, по тази причина би трябвало да бъдете по-предпазливи към здравето си. Време за подсилване на връзките. Много е значимо в тези дни да възобновите връзката с колегата си, защото той или тя може да претендира за неявяване и липса на внимание. Във всеки случай силата ви ще претърпи напредък в средата на седмицата, което ще ви накара да търсите креативен способи да задоволите колегата си в полово отношение. Пазете се от изкушенията, пробвайте се да контролирате хормоните си. Много хора от този знак, които са сами, ще почувстват увеличение на своята страст с помощта на въздействието на звездите, само че не се виждат никакви основни нови връзки на хоризонта. Тази седмица не се заседявайте дълго на едно място. Важно е за вашето здраве да поддържате мускулен и енергиен тонус. Ако сте били небрежни към своето тяло в последно време, ще почувствате следствията от това.
Благоприятни дни-10, 11
Неблагоприятни дни- 07, 08, 09

Близнаци – Това ще бъде позитивна седмица, защото енергийното ви равнище ще се усили доста и ще имате изобретателни хрумвания. На работното място ще би трябвало да се възползвате оптимално от харизмата и очарованието си, с цел да постигнете задачите си. Бизнес (деловите)отношенията няма да са лесни. Ще би трябвало да работите малко по-усилено, с цел да получите това, което желаете. Научете се да оставате спокойни във всевъзможни обстановки и се пробвайте да бъдете рационални. Трябва да се справите с междуличностните връзки внимателно тези дни, защото може да имате сериозна борба с някого. Звездите ви приканват за повече еластичност и нерешителност, както в персонален проект, по този начин и в работните задания. Погрижете се за здравето си на всички равнища, в случай че сте небрежни с тялото си, то ще вземете своя налог. Тази седмица ще осъзнаете, че сте пренебрегнали колегата си в последно време и ще би трябвало да коригирате тази обстановка. В тези дни ще е от основно значение да се опитате да разпалите интимния пламък - помнете, че сексуалността е доста значима в живота на двойката, не я подценявайте.
Благоприятни дни-07, 08, 09, 12, 13
Неблагоприятни дни- 10, 11

Рак – Тази седмица във всичко ще би трябвало да се възползвате от цялото си естествено обаяние. Това са идеални дни за пътешестване и среща с нови хора и места, които ще ви изпълнят с нова сила. Цялата сила е с вас тези дни, също увеличение на пристрастеността и ентусиазма. Това е добър интервал за разширение на професионалните контакти и възстановяване на бизнес връзките, изключително с огромни компании или значими клиенти. Необходимо е да постигнете финансов баланс. Повече от всичко би трябвало да сте търпеливи през идващите дни. Очакват ви нови провокации и ще бъдете по-натоварени от нормално. Здравословното положение е изменчиво. Може да се наложи да извършите някои промени в метода си на живот, вашата диета или грижите за тялото. В връзките би трябвало да деянията малко повече самообладание. Не оказвайте напън върху колегата си да прави неща или да посещава местата, които не харесва. Намалете условията си, с цел да няма спорове.
Благоприятни дни-10, 11
Неблагоприятни дни- 12,13

Лъв – Работната среда ще бъде доста конкурентна в тези дни, тъй че ще бъде най-добре да се концентрирайте върху работата си и да не губите време в празни диалози. Предстоят дни с нови провокации и с по-голямо натоварване от нормално, въпроси, които ще желаят нещата да бъдат позволени по най-бързия метод. Старайте се да изпълнявате дилемите си дейно, тъй че да не се постанова да оставате изключително. Опитайте се да поддържате баланс сред духовното и материалното. Ако в действителност желаете да подобрите връзките във връзката си, пробвайте се да изненадате обичания си човек с подарък, приятна изненада, нещо, което демонстрира вашата обич и угриженост. Тази седмица повече от всеки път ви е нужна уравновесена диета, повече спорт и въздух, както и седмична релаксация. Основният здравословен проблем, който бихте могли да имате е с храносмилателният тракт. Трябва да внимавате за това, което ядете и да отдадете желание на домашната, здравословно приготвената храна, с по-малко подправки, вместо бързото хранене.
Благоприятни дни-12,13
Неблагоприятни дни- 07, 08, 09

Дева – Тази седмица възвръщате концентрацията си и някои неща ще наподобяват по-лесни за разрешаване, в сравнение с в предходните дни. Важно е да имате увереност в дейностите и да не проявявате уязвимост или неустановеност. В стопански аспект седмицата е много удобна за увеличение на приходите. Тези, които имат самостоятелен бизнес, би трябвало да покажат ясно наличие и да вземат твърди решения. Избягвайте нещата, които повреждат вашето тяло като прекомерната приложимост на цигари, алкохол или други субстанции, които няма да допринесат за нищо позитивно в живота ви, също по този начин избягвайте токсични и безскрупулни хора, които в последна сметка ще навредят на вашето психическо и физическо здраве. Избягвайте подиуми на ревнивост, тъй че обстановката да не се утежни и е добре да контролирате всички думи, които казвате в моменти на напрежение и нервност, тъй като в противоположен случай бихте могли да преживеете доста неприятни обстановки. Тези, които са сами, астралното въздействие ще ги направи по-комуникативни и сантиментални.
Благоприятни дни-няма
Неблагоприятни дни- 10, 11

Везни – Тези, които са сами, ще имат опция да срещнат идеалния човек измежду нови другарства. Трябва да оставите настрани страховете си, с цел да се доближите до индивида, който ви харесва. Любовните връзки също ще бъдат укрепени в доста връзки. Пазете се от някогашни сътрудници, които могат да се извърнат против вас и да заговорничат зад тила ви. За тези, които са женени или обвързани, за тях е положително време за обмисляне на усъвършенствания. Здравословното положение последователно се усъвършенства, колкото по-добре ставате, толкоз по-щастливи се чувствате. Здравето се поддържа с вяра, добра храна, отмора, положителни мисли дейности и повече усмивки. Създайте здравословен метод на живот, учреден на по-добра диета. Изпращайте обич към другите, вместо да ги критикувате. И най-важното - оставете вратата отворена, с цел да може щастието, да влезете в живота ви.
Благоприятни дни – 07, 08, 09
Неблагоприятни дни- 12, 13

Скорпион – Опитайте се да се измъкнете от компликациите, свързани с работата. Ще дойдат по-добри и по-благоприятни времена за искания или промени. Поддържайте контрола на разноските си с корав пестник. Бъдете деликатни на улицата, когато шофирате – нараства вероятността от произшествия. Пазете се от стрес, подобрете диетата си. Време е да се поправят някои значими моменти от връзката ви. Желанието ви да контролирате всичко и постоянно да сте прави, няма да способства за разрешаване на основаните спорове. Нужно е да бъдете по-гъвкави и толерантни по едно и също време. Постарайте се да се поставите на мястото на колегата си и да го изслушате деликатно. Тези, които са сами, дано да внимават със инцидентните контакти. За някои ще пристигна време, когато ще би трябвало да решат дали да пожертват другарството поради любовта. При фамилните и обвързаните еротиката ще бъде на високо равнище през тази седмица. Ще откриете, че играта на обич усилва вашето витално ниво, енергизира вашите дейности и ви прави по-щастливи.
Благоприятни дни-10, 11
Неблагоприятни дни- 07, 08, 09

Стрелец – Тайната на тази седмица е да действате с оптимизъм, без значение какво се случва. Така ще разрушите бариерите, които ви разделят от триумфа и благосъстоянието. Можете да прочистите кръга от другари, в случай че откриете опити за операции. Тази седмица ще се научите да цените сътрудниците си, защото те в действителност го заслужават. Огледайте се към себе си и ще откриете, че някой, който постоянно е бил на ваша страна се нуждае от вашата помощ незабавно, отговорете със взаимност и обич, време е да давате, не да получавате. Където и да отидете, ще събуждате интереса на представителите на противоположния пол. За тези, които живеят като двойка, рутинното и монотонно всекидневие ще бъде преодоляно от прилив на романтизъм, който ще ги сближи и укрепи връзките им. Еротизмът ще бъде доста значим. Най-доброто оръжие против ежедневната скука е въображението, пробвайте се да го употребявате постоянно с обичания човек. Свободните да не се отчайват – постоянно има вяра!
Благоприятни дни-07, 08, 09, 12, 13
Неблагоприятни дни- 10, 11

Козирог – Добър е моментът, с цел да поставите някои неща на място, да претендирате за повишение на заплащането, да изясните някои деликатните условия от минало време. Нужно е по-добро преразглеждане и обмисляне на вашите планове. Ще почувствате, че би трябвало да подобрявате нещата, изключително през цялото време. Бъдете деликатни, когато вървите по улицата или шофирате. Ако практикувате спорт, пробвайте се да сведете до най-малко рисковете и не прекалявайте с натоварването, защото енергийното поле е по-слабо в този момент и има възможност от пострадване. Приемайте повече витамини и протеини в идващите дни, с цел да укрепите имунната система. Опитайте се да не изглеждате безразлични към колегата си или към хората към вас. Подарявайте своята обич и другарство. Ще усетите възприятието на обич доста мощно и по някакъв метод това ще ви даде доста благополучие.
Благоприятни дни-10, 11
Неблагоприятни дни- 12,13

Водолей – Благоприятен интервал за реализиране на задачите си. Ще сте изпълнени с задоволство на работното място. Придържайте се към упоритостите си и по-реалистично гледайте на нещата. Непоследователността и безразсъдството в решенията и дейностите могат да доведат до загуби. Инициативите и стремежите ви могат да срещнат съпротивата на събитията. Големите покупки и работата с огромни пари също са свързани с нараснали опасности.Тази седмица ще има спад на ентусиазма ви, породен от неналичието на физическа сила или мощно прочувствено претоварване. Поради ниския имунитет елементарно може да прихванете инфекциозни болести. Емоционалната неустойчивост може да ви сътвори проблеми. Така че е изцяло допустимо някои от вас да се почувстват заради крах на силите, по-раздразнени от нормално. Трябва да сте по-искрени и прочувствени във взаимоотношенията. Венера ви подкрепя в тази сфера. Марс ви подтиква да поддържате връзка, до момента в който в това време усилва интелектуалните ви качества, което значи, че сте в идеалното време да поемете нови отговорности.
Благоприятни дни-12,13
Неблагоприятни дни- 07, 08, 09

Риби – Професионалният ви живот ще бъде претрупан тази седмица. Доброто въодушевление ще бъде мотор за прогрес по всички фронтове. Генерирайте оптимистични сюжети на работното място, това ще успокои и усъвършенства настроението на всички и ще усили продуктивността ви. Важна седмица за разширение на мрежата от професионални контакти, бизнес партньорства и основаване на нови връзки. Всичко, което допуска познание или учене, ще бъде облагодетелствано, както на трудово, по този начин и на комерсиално равнище. Възможни са разочарования в някои краткосрочни инициативи. Старайте се да анализирате добре обстановката преди да инвестирате и не поставяйте всички яйца в една кошница. Може да преминете през деликатни или нежни моменти в фамилията. Разногласията ще нарушат хармонията. С здравомислие и въздържаност можете да поддържате салдото в страстите. Пазете се от контузии. За да избегнете произшествия, би трябвало да бъдете по-внимателни като вървите или вършиме нещо. Полагайте повече грижи за тялото и физическото положение.
Благоприятни дни-няма
Неблагоприятни дни- 10, 11
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР