Планетата на мъжката енергия и инициативност Марс прави напрегнат аспект

...
Планетата на мъжката енергия и инициативност Марс прави напрегнат аспект
Коментари Харесай

Неблагоприятен ден, не рискувайте!

Планетата на мъжката сила и разпоредителност Марс прави под напрежение аспект към планетата на триумфа в бизнеса и шанса Юпитер. С една дума сериозен ден. Не се изкушавайте да рискувате.

По-голяма е вероятността към загуби и крах. Старайте се да бъдете акуратни и точни. Не подписвайте значими документи, изключително финансови, не сключвайте контракти. Не търсете в този момент лесните пари, избягвайте юридическите каузи и всевъзможни инстанции, както и връзките с чужденци. Пазете се от работа с режещи принадлежности и техника. Тежката и мощна енергетика на този ден предизвика хората към експанзия и принуждение. По-слабите хора се нуждаят от отбрана. Зачестяват хулиганските прояви и вандалщината. Ако ви се появи необикновен вкус през днешния ден, то постарайте се да го овладейте. Започването на нови каузи ще бъде неефикасно. Тези трендове ще се задържат съвсем до края на седмицата.

Луната e в символ Овен, където ще остане до 01:44ч на 21 ноември.

Време, в което е нараснала физическата интензивност, импулсивността, по-лесно се подхващат начинания. Преобладава емоционалността, нетърпението, лесното експлоадиране, влизане в разногласия. С една дума – горещи пристрастености. Сега не е уместно за любовните случки. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено.

Уязвими са главата, мозъка, ушите, очите, зъбите. Не натоварвайте очите. Подходящо за масаж на главата и лицето. Сега не е време за посещаване на ортодонт.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 13 лунен ден, който стартира от 15:22 ч на 19 ноември и продължава до 15:49 ч на 20 ноември.

Този ден е много тайнствен и тайнствен: вратата сред небето и земята се отваря, човек може да разбере незнайното. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за образование в група.

Може да се върнат още веднъж някои остарели проблеми, които не сте решили по-рано. Е, те все би трябвало да бъдат решени някой ден. Не отлагайте за по-късно това, което можете да извършите в този момент. 13 лунния ден е предопределен за работа над грешките. Различни обстановки от живота ви могат да се повторят, хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Не оставяйте незавършено започнатото. Постъпващите галактически трептения въздействат удобно върху креативната сила.

В този лунен ден опресняваме нашия енергиен запас, възобновяваме жизненоважните си сили. Процесите на подмладяване на организма в този момент са изключително дейни. Болести зародили в този ден мъчно се поддават на лекуване. Който заболее и отиде в болница може да остане там за дълго.

Следва 14 лунен ден, който стартира от 15:49 ч на 20 ноември и продължава до 16:19 ч на 21 ноември.

Хубаво е началото на значимите каузи да се пренесат в този лунен ден. Съдбата ще ви покровителства. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф.( обръщайте внимание на часовете.)

Секс - Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да изпробвате нови техники и да го вършиме тук-там, където не сте пробвали до момента.

Подстригване – Може да се подстригвате до 15:50 ч, само че в случай че го вършиме сами. Не давайте даже на непосредствен човек да реже косата ви.

След 15:59 ч не докосвайте косите си до 16:20 ч на идващия ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

Сънища – В съня си можете да откриете алегорични отговори на най-важните витални въпроси. Сега подсъзнанието се пробва да ви подскаже какво би трябвало да вършиме, с цел да постигнете триумф. Доверете се на вътрешното си чувство и интуицията. Не би трябвало да включвате непряк човек в тълкуването на сънищата си.

Днес е 5 безоблачен ден – Благоприятно е мълчанието в този ден. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не би трябвало да допускате спорове, по тази причина проявявайте схващане. Хубаво да се помирите с някого, в случай че сте скарани. Добре е за предоставяне на амнистия, за подписване на дълготрайни договори. Помагайте на другите в потребност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР