Пламен Темелков, кмет на септемврийското село Семчиново, област Пазарджик, е

...
Пламен Темелков, кмет на септемврийското село Семчиново, област Пазарджик, е
Коментари Харесай

Арестуваха кмет за трафик на хора и сводничество

Пламен Темелков, кмет на септемврийското село Семчиново, област Пазарджик, е задържан тази заран, дружно с още шестима души, в осъществяване на европейска заповед за арест, научи ДАРИК от свои източници. Заповедта е издадена от Испания, а съгласно текста Темелков е разследван за трафик на хора и сводничество.

Специализираната акция по задържането му, както и на останалите шестима, е проведена от столични служители на реда и ГДБОП под управлението на Специализираната прокуратура. От локалните структури на Министерство на вътрешните работи отхвърлят каквато и да било информация. Макар да се знае, че Темелков е в пазарджишкия арест, откъдето се чака да бъде експулсиран.

Пламен Темелков е първи мандат на поста. През 2015 година бе повдигнат от Единната национална партия и завоюва локалните избори. Последваха митинги, в които се включиха стотици локални хора. Те желаеха инспекция на резултатите от вота. Чуха се изказвания за платени гласове, като бе посочена и цена – 30 лв.. Така бе провокирана прокурорска инспекция на имотното му положение, която обаче не откри нищо и не се стигна до анулиране на изборите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР