"Плаках като малко дете, когато научих. Момченцето е много жизнено,

...
"Плаках като малко дете, когато научих. Момченцето е много жизнено,
Коментари Харесай

Свидетел и познат на шофьора от Сандански разказват подробности

"Плаках като малко дете, когато научих. Момченцето е доста витално, непрекъснато си играе. Моля се на Господ да се оправи, единствено това желая ", съобщи локален гражданин на Сандански, който познава и възрастния човек зад кормилото на колата.

"С жена му дружно сме израснали. Той е почтен човек. Беше инженер, шеф в завода ", уточни той.

Вчера лек автомобил блъсна 6-годишно момче в Сандански. 73-годишен лидер блъснал два паркирани леки автомобила, след което е блъснал 6-годишното дете, намиращо се на тротоара.

Детето е в реанимацията на "Пирогов”, в тежко положение, оповестиха на брифинг лекари от лечебното заведение.

Състоянието му изисква непрестанно наблюдаване, реанимационни мероприятия и лекуване. Има действителна заплаха за живота му.

Момченцето е било оперирано, изваден му е далакът.

Шофьор блъсна 6-годишно дете на тротоар в Сандански

"Момченцето лежеше в локва кръв. Имаше доста кръв. Семейството е положително. Майката е доста грижовна ". Това съобщи за NOVA свидетелка на тежкия случай.

В сряда малко преди 9.00 часа екипи на ВиК в Сандански пристигнали с екскаватор на улица "Александър Буйнов ". Паркирали тежката машина на улицата и сложили сигнализация, че пътят е затворен.

Около багера се събрали деца от квартала, с цел да го прегледат - измежду тях и 6-годишният Мартин. Докато се организирали да стартират, към екипите на ВиК се доближил възрастен мъж. Той изискал да мине с колата си около багера, само че му било отказано.

Вероятно сърдит, мъжът се качил в автомобила, натиснал газта, проправил си път сред багера и паркираните на тротоара коли. Миг по-късно прегазил и детето.

В момента на удара до дребния Мартин е стоял шефът на водното сдружение в Сандански. Мъжът е в потрес от претърпяното и не пожела да застане пред камерата на малкия екран.

В момента на случая дружно с детето към багера са били още 5-6 деца. Всички те са невредими.

Велосипедисти желаят отдалеченост при изпреварване

Шофьор опустоши две деца на колело във Варна

От прокуратурата отхвърлиха коментар поради опасения, че могат да повлияят на свидетелските показания. Все още не е ясно и дали 73-годишният водач е бил с изрядно удостоверение за ръководство. Според съседите му той е имал здравословни проблеми. Пробата му за алкохол е негативна. Не е осъждан.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР