Пиян водач на Mazda опита да изяде свидетелството си за

...
Пиян водач на Mazda опита да изяде свидетелството си за
Коментари Харесай

Пиян изяде напук шофьорската си книжка, за да не му я вземат ВИДЕО

Пиян лидер на Mazda опита да изяде свидетелството си за правоуправление пред очите на спрелите го за инспекция катаджии, а откакто не съумя, скри скъпоценната пластика в гащите си. Видеозапис от куриозната преживелица популяризира полицията в съветския гр. Череповец.



Мъжът привлякъл вниманието на органите на реда още преди да седне в колата, защото със спътницата му залитали по улицата. Полицаите го спрели още на идващото кръстовище и усетили мощен аромат на алкохол в купето.

Шофьорът бил поканен в патрулката, до момента в който трае инспекцията. Отначало се подчинил на напътствията, само че след това изненадващо взел книжката си от ръцете на служителя на реда, напъхал я в устата си и почнал да дъвче. Твърдата пластмаса обаче се оказала неособено вкусна и мъжът решил да я скрие в противоположния завършек на храносмилателния си тракт.
Водачът бил откаран в болница, където да даде кръвна проба за алкохол, само че той изрично отказал. Многострадалната му брошура била отнета, а автомобилът - иззет.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР