Пиян шофьор от Асеновград седна зад волана на маздата си,

...
Пиян шофьор от Асеновград седна зад волана на маздата си,
Коментари Харесай

Блъснаха колата на пиян шофьор, той го отнесе

Пиян водач от Асеновград седна зад кормилото на маздата си, само че за неприятен шанс го блъсна друга кола. За случая, станал в неделя към 10 ч., оповестиха от пловдивската полиция.

Според информацията от органите на реда на кръстовището сред ул. „ Индустриална “ и околовръстно шосе на града лек автомобил „ Мерцедес “ лишил преимуществото и се сблъскал с лек автомобил „ Мазда “, който пък се забил в бетонна стена. Пострадал е 41-годишен пасажер от японската кола. Пробата с дрегер на лидера й, 39-годишен асеновградчанин, отчела съществуването на 1,26 промила. С полицейска заповед мъжът е арестуван за едно денонощие.

65-годишният водач на „ Мерцедес “-а също е тестван с дрегер, резултатът е негативен. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Междувременно бе огласен и различен пътен случай с още по-пиян водач. Той е станал в петък в Пловдив и при него няма съществено потърпевши. Около 11.25 часа на ул. „ Димитър Талев “ лек автомобил „ Форд “ излязъл вдясно отвън платното за придвижване и се блъснал в противопожарен кран и електрически дирек. След оказана здравна помощ, за домашно лекуване е освободен 20-годишен пасажер. Негов връстник от Вършец, който управлявал колата, е тестван с дрегер за алкохол и  апаратът отчел съществуването на цели 2,30 промила. Младежът бил арестуван за период до 24 часа в Първо районно управление (на МВР), формирано е бързо произвеждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР