Питбули нахапаха мъж от Монтана, съобщава NOVA. Вероятно кучетата са

...
Питбули нахапаха мъж от Монтана, съобщава NOVA. Вероятно кучетата са
Коментари Харесай

Питбули нахапаха мъж от Монтана, собствениците избягаха /видео/

Питбули нахапаха мъж от Монтана, оповестява NOVA. Вероятно кучетата са благосъстоятелност на момчета, които са отишли да крадат от фургон, употребен от познати на нападнатия.
Мъжът лежал нахапан и целият в кръв, а стопаните на кучетата ги издърпали и избягали без даже да оказват помощ. Методи Антов за малко да остане без ухо, откакто два питбула го атакуват в зеленчукова градина напълно покрай жилищния му блок в Монтана.
Възрастни дами - негови съседки, го извикали по телефона, откакто видели съмнителни лица да се навъртат в региона. „ Казаха, че има момчета и един мъж с кучета, които се пробват да разбият фургона”, описа Методи Антонов.
През това време Методи към този момент бил тръгнал към градините. Неочаквано, до момента в който вървял по пътя, върху него се нахвърлили два питбула. „ Едното куче се пусна и ме захапа за главата, скъса ми дрехата, а другото съумях да взема един прът и да го отблъсна”, споделя Антонов.
„ Чух кучетата и Методи. Нападнаха го и той падна. Стъпи обратно някак си и го освободиха и по-късно още веднъж го събориха”, споделя свидетелката Цветана Цолова. Тримата мъже, които разбивали фургон, укротили и дръпнали кучетата си, само че не помогнали на Методи, а избягали.
Раненият мъж съумял да извика полиция и кола за спешна помощ. Откаран е в незабавния център, където му обработили раните. Методи не си спомня добре лицата на тримата мъже, които били с кучетата.
Но се тормози казусът да не се повтори, тъй като единствено след седмици към зеленчуковите градини ще бъде цялостно с деца и възрастни хора.
От полицията в Монтана оповестиха, че за момента няма арестувани или обвинени лица.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР